Itin retas, bet labai patogus įrankis dirbantiems su medžiu: tradicinis žymėjimo įrankis, pagamintas pilnai iš aliuminio, su gulsčiuku ir iš karto dviem brėžiamomis linijomis (58 % nuolaida, Specifikacijos)  ()

Tai - brėžtas, labai senas įrankis, skirtas tiesioms lygiagrečioms linijoms žymėti. Šis yra pagamintas iš aliuminio, turi du stiebus su skalėmis ir gali būti naudojamas tiek su metaliniais, tiek su rašaliniais žymekliais. Tai - puiki dovana medžio darbų mėgėjams, juolab, kad jis atkeliauja kokybiškame metaliniame dėkle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: brėžtas su dviem skalėmis.
  • Paskirtis: tiesių linijų žymėjimas ant medienos ar kitų medžiagų.
  • Medžiaga: lengvas aliuminio lydinys.
  • Ypatingos savybės: du brėžtai viename, visiškai metalinė konstrukcija, matavimo skalės, gulsčiukas, rašalo žymekliai ir metaliniai brėžtai.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,50 x 4,50 x 1,50 cm, 680 gramų.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €27,05.
  • 58 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„DIY Woodworking Aluminum Alloy Mark Tool Gauge“ - tai įrankis, kuriam jau keli šimtai metų. Tokie brėžtai kadaise naudoti statant viską – nuo milžiniškų burinių laivų, iki medinių pilių. Jie buvo reikalingi gaminant baldus, rėmus, apdailos detales ir praktiškai visus kitus medinius daiktus. Tai – puiki dovana su mediena draugaujančiam žmogui.

Šis brėžtas veikia gana paprastai. Nustatykite tokį ilgį skalėje, kokiu atstumu nuo medžiagos krašto norite tiesios linijos. Tuomet braukite plačiąja įrankio dalimi palei medžiagos pakraštį ir žymeklis pažymės liniją, kuri bus visiškai lygiagreti tam kraštui. Kadangi šis brėžtas turi net du stiebus, vienu metu galite pažymėti net dvi linijas.

Tikriausiai iš karto pasakysite, kad tą patį galite atlikti ir su liniuote bei pieštuku, ir esate visiškai teisūs. Tačiau kai turite pažymėti keletą dalių labai tiksliai (pavyzdžiui, kad jungtis tarp dviejų dalių būtų labai tiksli), geriau naudotis brėžtu. Juolab, kad šis pasižymi puikia kokybe.

Šis įrankis yra pagamintas iš aliuminio, todėl yra labai lengvas. Abu stiebai turi skales, į juos galima įstatyti rašalinius arba metalinius žymeklius. Visi tvirtinimo varžtai yra žalvario spalvos, yra gražiai tekstūruoti, kad būtų patogūs naudoti.

Įdomu tai, kad gamintojas į sienelę inkorporavo ir porą gulsčiukų – jie maži, tačiau tikrai pravers. Vienas iš jų yra lygiagretus kraštinei, o kitas sumontuotas 45 laipsnių kampu.

Šis įrankis atkeliauja metaliniame dėkle ir iš pirmo žvilgsnio atrodo tikrai kokybiškai. Tai – puiki dovana visiems, kurie mėgsta darbuotis su mediena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()