Norite persisiųsti video iš „Youtube“, pakeisti jo formatą, konvertuoti DVD į MP4 ar padaryti bet kokį kitą konvertavimą? Itin universali „Wondershare Free Video Converter“ programa su 1000 formatų (Video)  (6)

„Wondershare Free Video Converter“ yra itin naudingas, universalus ir funkcionalus įrankis praktiškai visoms įmanomoms konvertavimo reikmėms. Kad ir kokio formato vaizdo įrašą norėsite atsisiųsti ir jį konvertuoti į asmeniškai reikalingą – šiam fantastiškam įrankiui nekils jokių problemų ir kas geriausia – jis yra nemokamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Na, taip – teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad norėdami išnaudoti 100 proc. šį naudingą įrankį, turėsite atsisiųsti mokamą „Wondershare Video Converter Ultimate“ versiją, tačiau iškart galime drąsiai teigti, kad mėgėjiškam naudojimui ir bent jau kokybiškam susipažinimui su šiuo įrankiu pilnai užteks ir nemokamos „Wondershare Free Video Converter“ versijos.

Tad ką gali „Wondershare Free Video Converter“?

Jei reikėtų apibūdinti labai trumpai, tai viskas skambėtų maždaug taip: jis padeda atsisiųsti, kovertuoti, redaguoti, įrašyti vaizdo įrašus 1000 formatų pavidalu, pavyzdžiui, palaiko „avi to mp4“ ir tai būtų tik labai kuklus šio naudingo įrankio apibūdinimas.

Iškart reikia pabrėžti, kad jis suderinamas su „Windows 10/8/7/Vista“ ir netgi geraisiais senaisiais „XP“. Žinoma, nuošalyje nelieka ir „Mac“ naudotojai, kurie taip pat gali drąsiai išmėginti „Wondershare Free Video Converter“.

Taip pat suderinamas su daugeliu „Apple“, „Samsung“, „Huawei“, „HTC“, „Google“, „Sony“ ir daugeliu kitų kompanijų išmaniaisiais įrenginiais. Net tokiais, kaip „LG“ televizoriais, „Playstation“, „Xbox“ ar „Nintendo Wii“ žaidimų konsolėmis.

Tad geriausia dalis yra ta, kad šis įrankis palaiko 1000 vaizdo formatų. Praktiškai nėra tokio vaizdo formato, kurio nepalaikytų šis įrankis, kuris nesugebėtų iš vieno formato vaizdo įrašą paversti kitu. Tiesiog stebėtinas „Wondershare Free Video Converter“ funcionalumas ir viskas – nemokamai.

Galima būtų vardinti ir vardinti visus vaizdo formatus, tarp kurių yra MP4, MOV, MKV, FLV, DIVX, AVI, MPG, MPEG bei daugelis kitų, ir gausybę garso formatų, tarp kurių yra MP3, WAV, WMA, M4A, AAC ir taip toliau, bet tai užtruktų labai ilgai ir greičiausiai daugeliui mūsų tai būtų gana nuobodu. Visą techninę informaciją gali rasti čia.

Tad pasakysim tik pačius esminius dalykus: jis sugeba kovertuoti vaizdo ir garso įrašus į MP3 failus; vaizdos įrašus į MP4 failus ir MP4 į bet kokį kitą formatą; konvertuoti vaizdo įrašus į DVD ir DVD į MP4, MP3 ir daugelį kitų formatų. Vaizdo įrašus galima konvertuoti ir pritaikyti „iPhone“, „iPad“, vaizdo kameroms, „Playstation“ konsolėms ir daugeliui kitų įrenginių.

Aišku reikia paminėti ir daugeliui aktualų dalyką, kad su šiuo įrankiu galima iš „Yuotube“ bei kitų svetainių (tik pilnoje programos versijoje aut. past.) atsisiųsti vaizdo įrašus praktiškai bet kokiu formatu arba juos konvertuoti į MP3 failus.

Štai kaip „Youtube“ vaizdo įrašo konvertavimas į MP3/MP4 vyksta praktiškai. Tereikia nukopijuoti norimo „Youtube“ vaizdo įrašo URL adresą, atverti „Wondershare Free Video Converter“ programą, pasirinkti „Download“, tada galima pasirinkti norimą formatą ir įrašo kokybę ir belieka paspausti „+Paste URL“ kur reikia įdėti nuorodą iš „Youtube“ ir stebėti, kaip atsiunčiamas bei tuo pačiu metu konvertuojamas vaizdo įrašas į MP3/MP4 formatą.

Tad viskas vyksta itin greitai ir patogiai. Vienu metu galima siųsti ir konvertuoti keletą skirtingų failų ir pats procesas yra itin greitas ir patogus.

Žinoma, nereikia laukti kol bus atsiųstas vienas failas iki kol galėsite atsisiųsti kitą norimą vaizdo įrašą. Tuo pačiu metu „Wondershare Free Video Converter“ gali siųsti ir konvertuoti keletą failų ir tai vyksta itin greitai.

Be visų šių puikių dalykų, šis įrankis palaiko ir tokias naudingas funkcijas, kaip profesionalaus DVD disko įrašymas, vaizdo įrašų redagavimas, vaizdo įrašymas iš interneto svetainių ar netgi gif’ų kūrimas. Dabar gif'ai įgauna naują kvėpavimą - šį judančių vaizdų formatą palaiko visos naršyklės, galima sukurti tiek pagyvinančius vaizdus, tiek ir reklaminius skydelius. 

Taigi, apibendrinant galima drąsiai sakyti, kad tai išties unikalus įrankis, kurio naudą pajus tiek mėgėjai, tiek ir profesionaliai su vaizdo įrašais dirbantys specialistai.

Jeigu susidomėjote, belieka atsisiųsti programą ir ją nemokamai testuoti, o jei norėsis dar daugiau ir neužteks visų tų funkcijų, kurias užtikrina nemokama versija, tada siūlome išbandyti pilną paketą - „Wondershare Video Converter Ultimate“. Joje yra dar daugiau naudingų funkcijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(11)
(12)

Komentarai (6)