Ruletė, garso matuoklis, metalo detektorius ir kitos labai naudingos telefono funkcijos: 10 programėlių, kurios pravers įvairiais gyvenimo atvejais  ()

Ruletė, garso matuoklis, metalo detektorius ir kiti naudingi daiktai visada gali būti prieinami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Measure“

Ši „Google“ programa jūsų išmanųjį telefoną pavers skaitmenine ruletė. Tam ji naudoja papildomos realybės technologiją. Naudodami fotoaparatą, galite matuoti atstumą iki tam tikro taško, taip pat objekto ilgį bei aukštį.

Pirmiausia turite nuskenuoti patalpą, kad programa aptiktų horizontalias ir vertikalias plokštumas, tada pasirinkite matavimo režimą. Jei reikia, ekrano eilutes galima reguliuoti rankiniu būdu. Svarbiausia, kad būtų geras apšvietimas, o darbo erdvė nebūtų apkrauta nereikalingais objektais.

2. „Smart Ruler“

Ši paprasta matavimo priemonė puikiai tiks, jei reikia sužinoti varžto, monetos ar „flash“ atmintuko ilgį ir plotį. Pakanka objektą padėti priešais ekraną, tada pasirinkti matavimo pradžios ir pabaigos taškus.

3. „Sound Meter“

Programa decibelais parodo, kiek triukšminga yra ten, kur jūs esate. Galite sužinoti bet kurio rodiklio ekvivalentą. Pavyzdžiui, 30 dB yra šnabždesys, o 72 dB yra pakankamai garsi muzika. „Sound Meter“ garso matuoklis yra viena iš tiksliausių šio tipo „Google Play“ programų.

4. „Laser Level“

Naudodamiesi programa, galite išmatuoti kampus ir sužinoti, ar paviršiuje yra kokių nors pažeidimų. Lazerio lygis naudoja giroskopą ir akcelerometrą, taip pat išmaniųjų telefonų fotoaparatą. Yra keletas režimų, kurie bus naudingi bet kokioje situacijoje, pavyzdžiui, atliekant statybos darbus ar montuojant skalbimo mašiną.

5. „Metal Detector“

Programa sugeba aptikti metalą, tam yra naudojami prietaiso jutikliai. Taigi jūs galite ieškoti nepastebimų vinių sienose ir net po žeme esančių vamzdžių. Žinoma, programa nėra tokia efektyvi, kaip tikrasis metalo detektorius, tačiau ji susidoroja su nedidelėmis užduotimis.

6. „Flashlight“ žibintuvėlis

Puikus žibintuvėlis su paprasta sąsaja ir keletu naudingų funkcijų. Čia yra Morzės abėcėlės palaikymas ir stroboskopo efektas. Galima šviesti ne tik blykstės pagalba, bet ir išmaniojo telefono ekranu. Programa yra puiki ir tuo, kad, skirtingai nuo analogų, ji nereikalauja daugybės leidimų.

7. „CalcKit“

Patogus skaičiuotuvas ir keitiklis įvairių profesijų atstovams. „CalcKit“ leidžia atlikti tiek paprastus, tiek ir sudėtingus elektroninius skaičiavimus. Konverteris apskaičiuoja įvairius matavimo dydžius: nuo batų iki degalų naudojimo efektyvumo.

8. „Smart Tools“

Programa apima daugybę priemonių – standartinių ir nelabai. Čia yra ir Morzės abėcėlės konverteris, teksto koregavimas į rišlią kalbą ir netgi švilpukas šunims. Iš tradicinių priemonių yra žibintuvėlis ir diktofonas.

9. „Tool Box“ įrankių dėžė

Dar vienas naudingas papildinys iš serijos „all-in-one“ (viskas viename). Čia yra lygis, garso matuoklis, didintuvas, brūkšninių kodų skaitytuvas, transporteris ir dar daugiau. Pilnas įrankių rinkinys yra pasiekiamas mokamoje versijoje.

10. „Smart Kit 360“

„Smart Kit 360“ turi modernią sąsają ir platų įrankių rinkinį. Tarp jų yra įprasti įrankiai, pavyzdžiui, kompasas ir ne visai standartiniai, pavyzdžiui, širdies ritmo jutiklis, liuksmetras ir vibrometras. Be to, programa leidžia jums ištrinti iš išmaniojo telefono atminties viską kas nereikalinga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()