5 programėlės, kurios padės mesti rūkyti  ()

Rūkymas yra vienas iš kenksmingiausių žmonių įpročių. Nuolatinis kvėpavimas dūmais sukelia lėtą ir dėl to net nepastebimą organizmo apsinuodijimą, pažeidžiantį plaučius, širdį, skrandį. Atsikratyti šio blogo įpročio svajoja visi rūkaliai. Čia yra penkios programėlės, kurios padės tai padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Noriu jus iš karto įspėti, kad šios „Android“ programėlės nėra panacėja. Pirmoji ir svarbiausia sėkmės sąlyga yra jūsų tvirta valia ir nusiteikimas. Išmaniame telefone atsisiųstos programėlės gali būti naudojamos kaip papildomas įrankis, kuris leidžia greitai pasiekti pageidaujamą rezultatą.

„Just Quit Smoking Hyperactive“

Ši programėlė atskleidžia visus gyvenimo be cigarečių privalumus. Kai pirmą kartą paleisite programą, turėsite įvesti vidutinį surūkomų cigarečių kiekį per dieną bei jų kainą. Po to programėlė parodys jūsų be cigarečių praleistą laiką ir sutaupytus pinigus. Papildomai motyvacijai yra atlygio sistema ir galimi pokalbiai su žmonėmis, mėginančiais atsikratyti rūkymo įpročių.

„Quit Smoking Slowly“

Yra keletas skirtingų būdų atsikratyti rūkymo. Kai kurie meta rūkyti kai tik nusprendžia tai padaryti, kiti labiau linkę įpročio atsikratyti lėtai ir palaipsniui. Būtent dėl jų ir buvo sukurta ši programėlė. Ji sudarys jums specialų planą kaip kasdien sumažinti cigarečių skaičių ir padės stebėti šį įgyvendinimą. Vartotojų patogumui programa įdiegiama darbalaukyje. Lieka tik išmokyti save griežtai laikytis šios programos rekomendacijų.

„QuitNow!“ „QuitNow“

yra viena iš populiariausių tokio pobūdžio programėlių. Be to, kad programa skaičiuoja dienas praleistas be cigarečių ir sutaupytus pinigus, ji rodo jūsų sveikatos gerėjimo pažangą, kas turėtų suteikti papildomų jėgų ir tvirtumo įgyvendinant savo ketinimą mesti rūkyti.

Be to, galite kalbėtis su kitais žmonėmis, kurie taip pat meta šį įprotį, jie padės, patars, pasidalins savo patirtimi ar tiesiog jus pasveikins.

„Mano paskutinė cigaretė“

Ši programa pasirinko paprastą, bet gerai veikiantį būdą, kaip paskatinti žmogų mesti rūkyti. Mirties baimė yra vienas iš efektyviausių argumentų, ir čia šis argumentas plačiai panaudojamas. Čia rodomos siaubingos rūkalių vidaus organų nuotraukos, jos pateikiamos su atitinkamais paaiškinimais. O pagrindiniame ekrane pamatysite savo širdies, plaučių ir kraujotakos išsivalymo procesus, po to kai mesite rūkyti. Pasak kūrėjų, šie duomenys gaunami iš rimtų medicininių tyrimų, tad jais galima pasitikėti.

„Get Rich or Die Smoking“

Programėlė „Get Rich or Die Smoking“ skirta tiems žmonėms, kurie nelabai rūpinasi savo sveikata, tačiau jiems kelia susirūpinimą piniginės turinys. Programoje daugiausia dėmesio skiriama aprašymui kiek daug puikių dalykų ir malonumų galėsite sau leisti, jei nustosite savo pinigus versti tabako dūmais. Jums reikia nurodyti daikto, kurį norite nusipirkti kainą, o programėlė nedelsdama apskaičiuos kiek dienų reikia susilaikyti nuo cigarečių, kad galėtumėte sutaupyti šią sumą.Tada galėsite įsigyti naują telefoną ar nešiojamąjį kompiuterį ir tuo pasidžiaugti prieš kitus vartotojus taip dar labiau sustiprindami savo pasiryžimą mesti rūkymo įprotį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()