Unikalus, delne telpantis miniatiūrinis automobilinis vaizdo registratorius su 1080P raiška, pilnu valdymu per programėlę ir dar pigiau nei „Xiaomi 70mai“ (Video)  ()

Daugelis automobilinių vaizdo registratorių yra labai panašūs vieni į kitus. Tai - maži įrenginiai su ekranais, tvirtinami ant priekinio automobilio stiklo. Šis yra kiek kitoks - jis turi apvalų korpusą, kuriame nesurasite jokio ekrano. Dar daugiau - gamintojas teigia, kad tai - privalumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku, šis vaizdo registratorius, Gearbest.com portale nerangiai pavadintas „Mini HD Hidden Type Automobile Data Recorder“, turi ir daugiau privalumų. Jis turi platų objektyvą, filmuoja 1080P raiška, turi atminties kortelės lizdą ir yra labai mažas - jo išmatavimai - 8,50 x 3,50 x 4,00 cm, o svoris - vos 120 gramų. Aišku, toks kompaktiškas korpusas įmanomas būtent todėl, kad jis neturi ekrano. Bet kaip gi be jo?

Labai paprastai. Ekranas automobiliniam vaizdo registratoriui reikalingas tik filmavimo kampo nustatymui ir vaizdo įrašų peržiūroms. Kitaip tariant, didžiąją laiko dalį jis yra praktiškai visiškai nereikalingas. Todėl šio įrenginio gamintojai nuėjo kitu keliu - šis vaizdo registratorius yra valdomas išmaniaja programėle.

Telefonas su vaizdo registratoriumi bendrauja „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė leidžia keisti filmavimo nustatymus, nustatyti tinkamą filmavimo kampą, peržiūrėti įrašus. Kitaip tariant, ji visiškai pavaduoja ekraną. Taip registratorius lengviau pasislepia už veidrodėlio, netrukdo matomumui ir sunaudoja mažiau energijos. Tačiau pagrindinėms funkcijoms yra skirti fiziniai mygtukai.

Svarbiausi mygtukai - tai „Wi-Fi“ įjungimo/išjungimo ir avarinio įrašo išsaugojimo. Jie yra lengvai pasiekiami, tačiau, panašu, kad jie nėra pažymėti, todėl reikės įsiminti, kad įvykus eismo įvykiui reikia spustelėti dešinį mygtuką, kad įrašas niekur nedingtų.

Taigi, tai patogus, kompaktiškas ir funkcionalus įrenginys, kuris padės išvengti nepageidaujamų situacijų, kuomet po eismo įvykio tenka aiškintis, ką veikė kiekvienas iš dalyvių. Šiuo metu šiam vaizdo registratoriui taikoma 3 % nuolaida ir jis kainuoja €24,90. Dar 4 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

Šis įrenginys, beje, nėra vienintelis pasižymintis tokiu dizainu - panašiai atrodo ir „Xiaomi 70mai“, kuris šiuo metu kainuoja €28,46.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()