Išparduodama itin maža, viena ranka apimama, 800W galios elektrinė medžio freza su priedais už tokią kainą, kokios Lietuvoje turbūt nė nebūna (Kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

Tai - maža ir labai manevringa elektrinė freza, skirta nedidelėms užduotims. Pagrindinė šio įrankio paskirtis - įvairių darbų kraštų apdirbimas, tačiau jis taip pat gali būti naudojamas ir ornamentams kurti. Pagrindiniai privalumai - 800 W galia, 30 000 apsisukimų per minutę greitis ir lengvai viena ranka apimamas korpusas. Pirkėjai džiaugiasi ir priedais, funkcionalumu namų remonto užduotyse ir galimybe kontroliuoti greitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: 800 W.
  • Greitis: 30000 apsisukimų per minutę (reguliuojamas).
  • Griebtuvo skersmuo: 6 mm.
  • Paskirtis: medžiagos kraštų apdirbimas, smulkūs frezavimo darbai.
  • Medžiaga: metalinis korpusas, plieninis ventiliatorius, skaidraus plastiko pagrindas.
  • Ypatingos savybės: lengvai reguliuojamas pjovimo gylis, reguliuojamas sukimosi greitis, lengvai pasiekiami šepetėliai, neslidus paviršius laikymui viena ranka.
  • Išmatavimai ir svoris: 19,70 x 7,80 x 8,60 cm, 1,78 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest -  €34,69.
  • 46 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Atskirai galima įsigyti frezavimui skirtų peilių čia ir čia.
  • Palyginimui - profesionalios frezos Lietuvoje kainuoja nuo 200€ iki 1300€, mėgėjiškas pigiausiai galima gauti nuo 52€.

„Woodworking Electric Trimming Machine“ - tai maža elektrinė freza, o svarbiausias jos privalumas - galimybė apimti viena ranka. Tokios mobilios ir lengvai valdomos frezos Lietuvoje iš vis retenybė, o Kinijoje siūlomas modelis dar ir neįtikėtinai pigus.

Frezos yra labai naudingi įrankiai, praverčiantys tiek statybose, tiek medžio darbuose. Su įvairiais antgaliais jos gali išpjauti įvairias formas. Jei namie turite gražius nuotraukų rėmelius su kokiu įmantriu profiliu ar medines duris, galite būti tikri, kad šie daiktai buvo pagaminti naudojant elektrinę frezą.

Pavyzdžiui, įsigijus antgalį elektrinei frezai, skirtą suleisti 90 laipsnių kampus medienoje, galima padaryti štai tokias fantastiškas dėžutes:

Šios frezos ašelė yra 6,35 mm skersmens. Su šiuo įrankiu galima apdoroti 9,5-12,7 mm storio medieną. 

Su frezomis galima padaryti ir daugiau nuostabių dalykų, tik reikia turėti tinkamų frezos peilių. Ir aišku, nuolatiniams profesionaliems darbams reikėtų galingesnės frezos. 

Ši yra skirta smulkiems darbams - sulyginti suklijuotų medžiagų kraštus, sukurti mažus dekoratyvius profilius, gręžti skyles ar pjauti įvairių formų plyšius (įskaitant ir „akluosius“, kurie nesiekia viso medžiagos storio). Tokio kompaktiško dydžio privalumas - galimybė įrankį valdyti viena ranka. Jis yra tiesiog patogesnis, nes įprasto dydžio frezos yra gana didelės ir nerangios.

Ši freza turi permatomą plastiko pagrindą, kuris leidžia stebėti pjūvį ir lengvai reguliuoti pjovimo gylį. Čia yra ir patogi vieta įrankio laikymui, kuri pasižymi neslystančiu paviršiumi. Pats frezos korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir plastiko. Viršutinėje dalyje yra greičio reguliavimo valdiklis ir angos šepetėliams pakeisti. Tikriausiai pastebėsite, kad čia yra ir aušinimo angos - tokie maži elektros varikliai lengvai įkaista, bet šis turi plieninį aušinimo ventiliatorių, kuris tikrai tarnaus ilgą laiką.

Minėtas variklis yra pakankamai galingas - gali pasigirti 800 W ir 30000 apsisukimų per minutę greičiu. Profesionaliai frezai tai gal ir nėra dideli skaičiai, tačiau juk tai - labai mažas įrankis su konkrečia paskirtimi.

Galiausiai, verta paminėti, kad šis įrankis pas pirkėjus atkeliauja su gana dosnia komplektacija. Joje - ne tik reguliuojamas skaidrus pagrindas, bet ir reikalingi veržliarakčiai, priedas tiesiems pjūviams ir kiti priedai. Tai - viena iš priežasčių, kodėl šis įrankis yra taip palankiai vertinamas pirkėjų.

Atsiliepimai

Gearbest.com portale ši elektrinė freza turi 4,6 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Tiesa, nuomones pateikė tik 10 pirkėjų. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Allen Norton – „Turi daugiau galios nei mano senasis. Man patinka, kad jis yra kompaktiškas ir turi greičio reguliavimo funkciją. Ypač patinka pakuotėje esantys priedai“.
  • Kevin – „Remontuojame kambarį ir šis įrankis praverčia pjaunant medžiagų perteklių. Pavyzdžiui, jį panaudojome, kai durys buvo tiek tiek per aukštos ir reikėjo šiek tiek pakeisti jų kampą. Būtinas įrankis remontuojant virtuvę“.
  • Earl Victor – „Veikia puikiai su mažais įrankiais, bet po 10 minučių darbo jau buvo gana įkaitusi“.
  • Kenneth Housman – „Neblogas įrankis. Dirba pakankamai sklandžiai ir turi pakankamai galios. Geras pagalbininkas“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (3)