Vilniuje tai bus pigiausias kelionių būdas su automobiliais? Ruošiama dar viena nauja paslauga, kuri Amerikoje vienam startuoliui sukrovė milijardus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-12-04 16:16
Tai Barclays atleis 400 žmonių - galės rinktis.
apvalus 2018-12-04 21:29
Vargiai is Barclays iseje tiks tokiems darbams. Kiek teko girdeti is keletos ten dirbanciu, tai Barclays darbuotojus specializuoja labai, labai siauroje srityje. Gauna detalius apmokymus, kaip reikia dirbti. Jei tai yra tiesa apie daugeli ten dirbanciu, tai tokiems papuolus i komanda, kurioje reikia improvizuoti, greitai mokytis ir prisitaikyti dirbti su skirtingomis technologijomis... Butu sunku.
kukulis4 2018-12-04 23:19
Na, as tai manau, kad tuos barclajaus specialistus kitos kompanijos isgraibys kaip karstas bandeles. Fintech'as dabar ant bangos, didziulis trukumas absoliuciai visu tipu IT specialistu. Mes patys labai tikimes, kad del visos sitos situacijs pavyks nugriebt keleta geru zmoniu, kuriu kitu atveju nelabai gautum. O city bee pletra i paspirtukus - saunu. Tikrai daznai naudojuosi City bee, dazniausiai vaziuoju vienas ir dazniausiai piko metu, tai tas judejimas ganetinai letas. Dviratis nera gerai, nes jei reikia pavaziuot toleliau - atvaziuoji priprakaitaves ir uzduses. O vat paspirtukas - super, ir jei dar bus pigiau nei automobilis, tai absoliuciai geriausias varijantas judet greitai ir pigiai.
immortallt 2018-12-05 23:02
Barclays specialistai jau išgraibyti. Sprendžia čia kai kurie problemą, kurios nebuvo.
Evil Goku 2018-12-06 00:13
Jei padarys, kad du klijentai galės važiuoti vienu automobiliu, tai tada galės vadintis automobilio dalijimosi paslauga, nes dabar tai yra tiesiog patogi trumpalaikė nuoma. Nor greičiausiai, tiesiog atsiras dušmanų (neoficialių taksistų) atšaka be tarpininkų, nes dabar galima dušmaninti su citybee per taxifaju.