Iš UK sandėlio su nuolaida siūloma 4 kamerų namų apsaugos sistema su valdymo bloku, 2x išplėtimo galimybe ir puikiais pirkėjų įvertinimais - 5 balai iš 5 („FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ - tai namų apsaugos sistema su 4 kameromis. Jos filmuoja 1080p raiška ir puikiai veikia net naktį. Šios kameros gali būti montuojamos lauke, nes su IP66 standartu nebijo lietaus ir šaltų orų. Centrinis valdymo blokas gali būti prijungtas prie monitoriaus ar televizoriaus, bet įmanoma susikurti ir kitokius stebėjimo sprendimus. Pirkėjai džiaugiasi kaina, gaminio ir vaizdo kokybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tumpai: „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ specifikacijos

  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: laidinis, pridedami 18,3 metrų ilgio laidai kiekvienai kamerai; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių, galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 4 pridedamos kameros, bet valdymo blokas palaiko 8 kameras. 
  • Atmintis: neturi kietojo disko, bet jį galima įdiegti papildomai per USB jungtį. Automatiškai įrašinėja filmuojamus vaizdus. 
  • Rezoliucija: 1080p, 2 MP jutikliai.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra iki 20 metrų, 36 IR LED kiekvienoje kameroje.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 88 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: nėra, tačiau prie valdymo blogo prijungus interneto ryšį, galima per nuotolį iš bet kur prisijungti prie kamerų ir matyti online vaizdą arba peržiūrėti visą įrašo archyvą iš prijungto kietojo disko. Palaiko 8 tiesioginio prisijungimo kanalus. 
  • Komunikacija: kameros neturi garsiakalbio, apie užfiksuotus judesius praneša el. paštu į telefoną arba kompiuterį.
  • Atsparumas: IP66 – tinka naudojimui lauke bet kokiu metų laiku.

„FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - € 108,32.
  • Iš UK sandėlio (Fast-09)
  • 9 % nuolaida, €18,12 už siuntimą į Lietuvą.
  • Papildomos kameros - 18.12€ iš UK sandėlio
  • Palyginimui - panašūs saugumo kamerų kompektai Lietuvoje kainuoja nuo 300-400€ iki 1200€ ir net daugiau. 

Tai - „Floureon 4X“ namų apsaugos sistema. Ją sudaro keturios 2,0 MP kameros, filmuojančios 1080p raiška, centrinis valdymo blokas ir visi montavimui reikalingi priedai (įskaitant laidus, varžtus ir kitus tvirtinimo bei įrengimo elementus). „Floureon 4X“ sistemą galite įsivaizduoti kaip viena pakopa aukščiau už IP kameras esančią biudžetinę namų apsaugos sistemą.

Kodėl ji geresnė už įprastas namų IP kameras? Na, pradėkime nuo to, kad kameros yra nelyginamai geresnės, nes atlieka tik vieną užduotį – filmuoja. Įprastose namų IP kamerose turi būti ir „Wi-Fi“ modulis, mikrofonas, garsiakalbis, kartais – ir filmavimo kampo keitimo įrenginiai.

.

„Floureon 4X“ turi keturias aukštos kokybės kameras, kiekviena iš jų turi 36 infraraudonųjų spindulių LED, kurie suteikia puikias naktinio filmavimo charakteristikas. 1080p vaizdas yra ryškus, o centrinis valdymo blokas turi ir VGA, ir HDMI lizdus, todėl aplinką galėsite stebėti ir televizoriaus, ir monitoriaus ekrane.

Šios kameros taip pat yra pakankamai atsparios aplinkos poveikiui – atitinka IP66 standartą, o gamintojas teigia, kad ir žiema joms nėra baisi. Įprastai IP kameros lauke dirbti nenori. Šios turi pakankamai pažangų judesio jutiklį ir filmuoja 88 laipsnių kampu. Beje, jei jos ką nors pastebi, sistema jus informuos atsiųsdama žinutę tiesiai į telefoną, tačiau ir ją pačią galima prijungti tiesiai prie maršrutizatoriaus.

„Floureon 4X“ gali stipriai pagerinti namų saugumą, nes šias kameras galima įrengti tiek namų išorėje, tiek viduje. Rinkinyje yra keturi 18,3 metrų ilgio laidai (po vieną kiekvienai kamerai), tačiau centrinis valdymo blokas turi 8 lizdus kameroms, todėl sistemą galima dar labiau išplėsti įsigyjant papildomas kameras.

Jei manote, kad kameros pajungimo kabelio ilgio neužteks, galima papildomai įsigyti kabelius - jų yra net 40-60 metrų rulonai

„Floureon 4X“ valdymas yra gana paprastas (su juo susipažinti padės pridedama instrukcija anglų kalba) – valdymo bloko priekyje yra aiškiai pažymėti mygtukai, tačiau prie jo galima prijungti ir kompiuterinę pelę. Taip pasieksite pagrindines funkcijas. Pavyzdžiui, galima nustatyti, ar norite namus stebėti 24 valandas per parą ar tik konkrečiu laiku.

„Floureon 4X“ yra puiki paprasta sistema namų apsaugai už labai gerą kainą ir kokybišką vaizdą:

Ją jau pamėgo ir pirmieji pirkėjai.

„FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ vertinimai

„Floureon 4X“ Gearbest.com portale šiuo metu gali pasidžiaugti maksimaliu 5 žvaigždučių pirkėjų įvertinimu. Tiesa, savo nuomonę pateikė tik 11 pirkėjų. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • fragos13 – „Gera kaina už puikias kameras. Jas gavau labai greitai, pakuotė buvo gera. Man pridedamų laidų pakako, papildomai jų pirkti nereikėjo. Vienintelis dalykas, kurį reikės įsigyti yra kietasis diskas, kad galėtumėte vaizdus įrašyti. Įrengimas yra visai paprastas, jei esate nagingas, esu patenkintas naktinio filmavimo funkcija. Apskritai esu patenkintas pirkiniu!“.
  • zychu82 – „Gavau pirkinį per 3 dienas. Kameros ir valdymo blokas yra labai rimti. Sistema per HDMI gali būti prijungta prie televizoriaus. Gera vaizdo kokybė, galima įrašinėti visas 24 valandas arba pasirinktus laikotarpius“.
  • Chekork – „Puikus pirkinys. Daiktas veikia tobulai. Pirkau versiją be kietojo disko ir naudoju jau turėtą senąjį, viskas veikia tobulai. Vaizdo kokybė labai gera net naktį. Pati platforma veikia puikiai. Vienintelis nusiskundimas galėtų būti tik laidų ilgis - man vos jo pakako“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(11)
(3)

Komentarai ()