Skelbiamos anonso nuolaidos naujos kartos išmaniajam sporto laikrodžiui - daugiau nei 10 sporto režimų, išraiškingas klasikinis dizainas, IP 68 ir dabar itin gera kaina („Microwear L5“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Microwear L5“ - tai išmanusis laikrodis fiziškai aktyviems žmonėms. Jis turi visą eilę režimų skirtingoms sporto šakoms, matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas ir renka kitus duomenis. Didžiausi šio įrenginio privalumai - 178 laipsnių kampu apžvelgiamas ekranas, 380 mAh baterija, IP68 atsparumo aplinkai standartas, klasikinis dizainas ir solidi gaminio kokybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Microwear L5“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas, priminimas pajudėti, išgerti vandens.
  • Sporto režimai: daugiau nei 10 - bėgimo, ėjimo, žygiavimo, važiavimo dviračiu, stalo teniso, krepšinio, badmintono, futbolo, kopinėjimo, plaukimo ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, žibintuvėlis, kalendorius, orų prognozė, nuotolinis kameros valdymas.
  • Ekranas: 1,3 colių TFT, 240 x 240 px raiškos, valdomas lietimu. Ekranas įsijungia pakėlus ranką arba aktyvavus meniu, turi 178 laipsnių apžvalgos kampą.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 380 mAh talpos baterija, kurios užtenka 7 dienoms.
  • Medžiagos: Silikoninė apyrankė, metalinis korpusas. Galima rinktis iš juodos, raudonos ir žalios spalvų.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Suderinamumas: tinka tiek „Android“, tiek „iOS“.
  • Jutikliai: žingsniamatis, pulsometras.
  • Matmenys ir masė: 25,30 x 4,8 x 1,33 cm, 52 gramai.

„Microwear L5“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest -  €31,96.
  • 21 % nuolaida, mažiausia kaina iki šiol, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai – „Microwear L5“ išmanusis laikrodis. Šis įrenginys patiks klasikinio stiliaus dėvimos elektronikos mėgėjams, nes apvalus ekranas atrodo išties klasiškai.

Žinoma, šio 1,3 colių TFT ekrano grafika yra visiškai moderni ir ryški. Ekranas taip puikiai atrodo ir todėl, kad yra labai didelis, lyginant su įrenginio korpusu – jį supa visai nedidelis rėmelis. Ir veikia tikrai puikiai – šis ekranas yra ryškus, pasižymi net 178 laipsnių apžvalgos kampu, įsijungia vos pakėlus ranką.

Ir likusi „Microwear L5“ laikrodžio dalis yra lygiai tokia pati kokybiška. Termoplastiko apyrankė yra minkšta, turi klasikinio tipo sagtį. Apyrankės spalvą galima pasirinkti (siūloma žalia, raudona ir juoda), tačiau skirsis tik vidinio sluoksnio spalva. „Microwear L5“ turi metalinį korpusą, kurio išorė yra tekstūruota – taip pabrėžiamas aktyvus įrenginio charakteris. Jis sveria 52 gramus ir bijo tik saunos ar karšto vandens. Lietus, dulkės ir net plaukimas „Microwear L5“ žalos nepadarys, nes jis atitinka IP68 standartą.

Plaukimas, beje, yra vienas iš daugybės „Microwear L5“ sporto režimų. Tokia gausybė reikalinga tam, kad laikrodis prisitaikytų prie jūsų gyvenimo būdo, o ne atvirkščiai. Net badmintoną žaisdami galėsite stebėti pagrindinius savo kūno parametrus.

„Microwear L5“ atlieka viską, ko galite tikėtis iš išmanaus laikrodžio – skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, primena pajudėti, išgerti vandens, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą ir taip toliau. Visa ši informacija vėliau gali būti analizuojama, kad galėtumėte savo fizinį aktyvumą pakelti į naują lygį.

Tačiau „Microwear L5“ nėra tik paprasta išmanioji apyrankė – šis įrenginys yra integruotas su jūsų telefonu. Būtent todėl jo ekrane rasite pranešimus, skambučių duomenis, socialinių tinklų žinutes. „Microwear L5“ taip pat leidžia per atstumą valdyti išmaniojo telefono kamerą. Įdomu ir tai, kad „Microwear L5“ turi integruotą žibintuvėlį – jis yra visai mažas, bet bent jau rakto skylutę tamsoje padės surasti.

Vienas iš didžiųjų „Microwear L5“ pranašumų – 380 mAh talpos baterija. Budėjimo režimu ji tarnautų net 100 dienų, o įrenginį naudojant įprastai jos pakanka 7 dienoms. Apskritai, „Microwear L5“ yra labai patogus įrenginys, kuriuo paprasta naudotis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()