Kurie iš naujausių „Android“ procesorių yra patys greičiausi? „Antutu“ atliko pirmuosius testus su „Snapdragon 855“, „Kirin 980“, „Exynos 9820“ bei „Snapdragon 845“  ()

Paviešinti „Antutu“ bandymų rezultatai, kuriuose buvo testuojamas „Samsung Galaxy S10+“. Prietaisas buvo varomas „Exynos 9820“. Rezultatai padėjo susidaryti tikslesnį įspūdį apie pirmąjį „Samsung“ 7/8 nm procesorių. Jau sulaukėme ir „Snapdragon 855“ varomo „Galaxy S10+“ rezultatų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Qualcomm“ su „Snapdragon 855“ oficialiai įžengė į 7 nm konkurencijos kovą. Kol kas kompanijai sekasi gana gerai, tačiau „Apple“ patobulino savo procesorių gamybos meistriškumą.

„Qualcomm“ ir šį kartą skiria vienodai dėmesio visoms čipseto dalims. Buvo atlikti „Galaxy S10+“ bandymai, kuriuose konkuravo „Snapdragon 855“, „Kirin 980“, „Exynos 9820“ bei „Snapdragon 845“. „Snapdragon 855“ pasirodė geriausiai. Turėkite omenyje, kad „Galaxy S10+“ yra varomas tik „Snapdragon“ ir „Exynos“ čipsetais.

Remiantis oficialiais „Antutu“ rezultatais „Weibo“ svetainėje, „Snapdragon 855“ pranoksta „Exynos 9820“ 18000 balų skirtumu. Svarbiau tai, kad skirtumas dar didesnis procesoriaus bandymuose. Stebėtina, kad apdorojimo bandymuose „Exynos 9820“ yra silpniausias iš trijų naujausių „Android“ procesorių. Nors negalime daryti konkrečių išvadų su šiais duomenimis, žinant tai, kad nė vienas iš šių čipsetų nėra prieinamas konkrečiam testavimui, tačiau rezultatai išlieka nuviliantys.

„Huawei Kirin 980“ taip pat neparodo įspūdingų rezultatų. Nors „Snapdragon 855“ pranoksta kitus procesorius, rezultatai visai nėra panašūs į tokius, kokius žadėjo kompanija. Žinoma, dėl marketingo įmonės dažnai apriboja parametrus iki tam tikro lygio ir atsirenka geriausius rezultatus pranešimams. Dabar belieka laukti tik dirbtinio intelekto bandymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()