Anonso nuolaidos išskirtiniam laikrodžiui - kainuoja kaip apyrankė, o funkcijų tiek, kad tai beveik telefonas ant riešo („Alfawise Y1 696“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise Y1 696“ - tai kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir išmaniojo laikrodžio. Apvalų ekraną turintis įrenginys nesuteikia platesnės prieigos prie interneto, tačiau pats turi SIM kortelės lizdą, leidžia skambinti, priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS. Šis įrenginys taip pat veikia kaip MP3 grotuvas, o pirkėjai džiaugiasi patrauklia kaina ir geru funckionalumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise Y1 696“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas ir taip toliau.
  • Sporto režimai: nėra duomenų.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: nepriklausomos telefono funkcijos (turi „Miro SIM“ lizdą), socialinių tinklų ir kitų programėlių pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, MP3 grotuvas, keičiamas fono paveikslėlis, nuotolinis telefono kameros valdymas.
  • Ekranas: 1,54 colių apvalus, spalvotas IPS, 240 x 240p.
  • Atsparumas: neatsparus vandeniui.
  • Baterija: Turi 280 mAh talpos bateriją, jos užtenka 4 dienoms. Pilnai įkraunama per 2 valandas.
  • Kalba: įrašytos kelios kalbos, įskaitant anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų.
  • Medžiagos: aliuminio korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Programėlė: „FunRun“.
  • Matmenys ir masė: 8,00 x 7,00 x 3,00 cm; 25 gramai.

„Alfawise Y1 696“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest.com - €12,37.
  • 60 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,25.

„Alfawise Y1 696“ – tai kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir išmaniojo laikrodžio. Kartu tai ir telefonas - „Alfawise Y1 696“ turi „micro SIM“ kortelės lizdą, todėl gali savarankiškai skambinti, priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS žinutes. Žinoma, tai šis įrenginys gali atlikti ir per „Bluetooth“ bendraudamas su išmaniuoju telefonu, todėl jums reikės rinktis, ar norite ant savo riešo nešioti dar vieną telefoną.

„Alfawise Y1 696“ taip pat gaus ir įvairių programėlių pranešimus, tačiau platesnės integracijos su socialiniais tinklais ar galimybės naršyti internete nėra, todėl tai – labiau apyrankė, o ne laikrodis.

Žinoma, „Alfawise Y1 696“ pasižymi visais apyrankėms būdingais privalumais – ji skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, miego laiką ir taip toliau. Tarp papildomų funkcijų rasite žadintuvą, nuotolinį kameros valdymą ir net MP3 grotuvą, kurį, beje, turi labai nedaug panašių įrenginių. Dėl pastarosios funkcijos „Alfawise Y1 696“ turi ir lizdą atminties kortelei iki 32 GB talpos.

„Alfawise Y1 696“ pasižymi moderniu, tačiau kartu ir klasikiniu dizainu. 1,54 colių apvalus ir spalvotas IPS ekranas yra sumontuotas aliumininiame korpuse. Ekranas, beje, yra jautrus lietimui – per jį valdysite pagrindines įrenginio funkcijas. Pagrindinę fono temą galima pasirinkti iš 3 galimų, todėl jį bus galima priderinti prie asmeninio skonio ir stiliaus. „Alfawise Y1 696“ turi paprastą termoplastiko apyrankę su klasikine sagtimi ir sveria tik 25 gramus.

Nemažą svorio dalį sudaro 280 mAh baterija. Ji yra gana didelė – net įrenginį naudojant įprastai jos turėtų pakakti 4 dienoms. Įkrovimas USB laidu trunka tik 2 valandas. Į „Alfawise Y1 696“ jau įrašyta daugybė kalbų, tarp kurių - anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir kitos. Lietuviškai šis įrenginys nekalba, tačiau grafinė vartotojo sąsaja yra labai paprasta naudoti.

Apskritai „Alfawise Y1 696“ yra labai patogus įrenginys žmonėms, kurie nori stilingai atrodyti ir negali nei sekundės praleisti nebūdami pasiekiami telefonu. Tikriausiai todėl „Alfawise Y1 696“ taip mėgsta ir pirkėjai.

„Alfawise Y1 696“ atsiliepimai

Gearbest.com portale pirkėjai „Alfawise Y1 696“ vidutiniškai vertina 4,8 žvaigždutėmis iš 5. Tiesa, savo nuomonę kol kas pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų pasakojo apie įrenginį:

  • Dean: „Šis išmanusis laikrodis yra labai šaunus, man tikrai patinka. Turi daug naudingų funkcijų, kaip skambinimas, atsakymas į skambučius, muzikos klausymas. Nuostabu. Jis lengvai prisijungia prie mano telefono, o ir garso kokybė yra tikrai gera“.
  • J. K. Lee: „Nuostabi dovana! Nupirkau šį įrenginį kaip dovaną savo tėvui, jam jis patiko. Jis jį nešioja kasdien ir mano, kad tai yra geriausias laikrodis iki šiol, nes turi daug funkcijų. Leidžia skambinti telefonu, net kai jis žvejoja“.
  • Bella: „Pirkau, nes jis pakankamai pigus, bet po dviejų savaičių jis man atrodo pakankamai geras. Man patinka, kad jis skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, seka miegą“.
  • Routh: „Nuolat rūpinuosi dviem savo vaikais. Šis įrenginys padeda man, kai vairuoju, valau namus, ruošiu valgyti“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()