Anonso nuolaidos naujausiam, per 2018 metų Kalėdas pristatytam „Xiaomi“ telefonui „Xiaomi Mi Play“: skirtas jaunimo auditorijai - ryškus korpusas, 8 branduolių procesorius ir dvigubas fotoaparatas (Video)  ()

Kinijoje vykusiame specialiame renginyje „Xiaomi“ pristatė jaunimo auditorijai skirtą biudžetinį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi Play“ su dviguba kamera. Prietaisas gavo ryškių spalvų korpusą, produktyvų aštuonių branduolių procesorių ir dvigubą kamerą, palaikančią dirbtinio intelekto funkcijas. Naujiena atrodo daug žadančiai, nes yra vienas iš nedaugelio rinkoje esančių mažesnių nei 6 colių išmaniųjų telefonų su šiuolaikiška išore ir žema kaina, be to gamintojas yra gerai žinomas ir patikimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniajame telefone naudojamas 5,84 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ skiriamąja geba ir 19:9 kraštinių santykiu, o matricą dengia apsauginis stiklas „Gorilla Glass“.

Naujienos „širdimi“ pasirinktas aštuonių branduolių „MediaTek Helio P35“ procesorius su 2,3 GHz taktinių dažniu, veikiantis kartu su 4 GB LPDDR4X operatyviosios atminties.

„Xiaomi Mi Play“ yra pirmasis įrenginys, paremtas naujausia „MediaTek“ platforma, palaikančia dinaminį centrinio ir grafinio procesorių spartinimą. Vidinės atminties siūloma 64 GB, be to galima įdėti iki 256 GB „microSD“ atminties ir antrą SIM kortelę.

Išmanųjį kūrėjai aprūpino dviguba pagrindine kamera su 12 ( f/2.2) ir 2 megapikselių jutikliais. Dirbtinio intelekto funkcijos praplečia „Xiaomi Mi Play“ foto galimybes, nes įdiegtos technologijos pašalina triukšmą nuotraukose.

Taip pat čia rasite automatinį HDR nustatymą ir „protingą“ portreto režimą su bokeh efektu. 8 MPx priekinis fotoaparatas įtaisytas viršutinio ekrano krašto viduryje lašo formos išpjovoje.

Prietaisą maitina 3000 mAh baterija, o valdo jį iš anksto įdiegta operacinė sistema „Android 8.1 Oreo“. Įkrovimas ir prijungimas prie kompiuterio atliekami naudojant micro USB lizdą.

Išmanusis gavo vartotojo autentifikacijai gavo pirštų atspaudų skaitytuvą, įtaisytą galiniame skydelyje, o belaidžių ryšių komplektą sudaro 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 ir GPS/GLONASS moduliai. Telefono matmenys yra 147,7×71,89×7,8 mm, svoris – 150 g.

„Xiaomi Mi Play“ pardavimai pačioje Kinijoje prasidėjo gruodžio 25 d., o dabar telefonas jau prieinamas ir užsienio pirkėjams skirtoje Gearbest parduotuvėje - čia telefonas su anonso nuolaidomis siūlomas už 240€

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()