Neįtikėtina: daugėja ženklų, kad greitai mobiliųjų programėlių gali nebelikti iš viso

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasalietis 2019-01-02 12:45
Per sudinu programelu gausa neimanoma rasti geros programeles. Ir google play store kazkaip visada tas pacias rodo. Delko nerandi geros programeles. isirasai sudina, istrini ir nusivyles reciau ieskai nauju appsu
audriusn 2019-01-03 09:26
Arba jau yra atsirinktas tinkamu rinkinys kurio keisti nelabai yra prasmes, uztat nieko naujo ir neieskai.
sub 2019-01-03 11:53
Dabar yra begalės tą pačia funkciją atliekančios, bet dizainu skirtingos programėlės. Eilinio dalyko niekad jaučiu nesuprasiu. Jeigu tarkim android softas siūlo skaičiuotuvą ir alarm, kam dar reiklalingas skaičiuotuvo ar žadintuvo papildomas apps'as?
kestutisz 2019-01-03 12:05
Nuo kažko žmonėm reikia pradedi dirbti - pvz sukompiliuoti examplą iš tutorialo savo vardu - ir jau žiū tu mobilių appsų developeris :) Aišku, čia gaunasi šiušklynas, bet tai geriau nei sterili aplinka be nieko. Juolab tada darbo (ir visai neblogai apmokamo) turi ir visokie "revieweriai", kurie kapstosi po tą šiukšlynėlį.
sub 2019-01-03 12:42
Taip, iš dalies pritariu, sterili aplinka nelabai miela, geriau kai yra iš ko rinktis. Bet šiuo atveju, yra iš ko rinktis, bet nieko gero nerandi. Tai tas kapstymasis mano atžvilgiu buvo prieš 3-1 metus, kai dar patiko kapstytis ir atrasdavai visai gerų ir pravarčių apps'ų. Dabar tai tik kapstymasis po šiūkšlyną, tarkim Alarm programėlių yra koks 200 vnt. goole app store, bet iš jų nežinau nei vienos kuri būtų kažkuo geresnė nei gamyklinė android alarm programėlė. Tai ir norėjau pasakyti preš tai.