Trumpas, bet geras pasiūlymas - išparduodamas populiariausias dronas iki 200€: 1080p kamera, valdymo pultelis, GPS ir dabar kainuoja vos daugiau nei 100 eurų („JJRC JJPRO X5“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„JJRC JJPRO X5“ - tai kompaktiškas biudžetinės klasės dronas su 1080p kamera, 5G „WiFi“ ir GPS. Šis dronas yra skirtas filmavimui ir puikiai tinka pradedantiesiems. Jis pats pakyla, leidžiasi, reikalui esant automatiškai sugrįžta pas pilotą. Pirkėjai džiaugiasi patiriamu skrydžio džiaugsmu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „JJRC JJPRO X5“ specifikacijos

  • Baterija: 1800 mAh ličio polimerų; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su telefono laikikliu, reikalinga JJPRO X5 programėlė.
  • Valdomo skrydžio ribos: 500-600 m.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį, automatiškai sekti pilotą,  skristi aplink nustatytą tašką. Skirtas pradedantiesiems, apsižvalgymui iš oro, filmavimui.
  • Kamera: 1080p, vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu.
  • Ryšiai: „WiFi“, 5G.
  • Navigacija: GPS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  35,00 x 35,00 x 9,50 cm, 400 gramų.

„JJRC JJPRO X5“ kaina

„JJRC JJPRO X5“ – tai biudžetinės klasės dronas, skirtas pradedantiesiems pilotams, kurie nori išmokti bepiločių orlaivių valdymo subtilybių ir imti filmuoti iš oro. Šis itin kompaktiškas dronas sveria vos 400 gramų, nes yra labai mažas ir turi plastiko korpusą. Jame sumontuota 1800 mAh baterija, kurios pakaks 16-18 skrydžio minučių. Vėliau baterijos modulį galima pakeisti ar įkrauti – tam prireiks 5 valandų.

„JJRC JJPRO X5“ yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos - pagal populiarumą patenka į TOP 5 perkamiausius dronus ir nusileidžia tik DJI ir Xiaomi dronams, tačiau pastarieji kainuoja nuo 2 iki 10 kartų brangiau. Imant modelius iki 200€, tai pats perkamiausias ir populiariausias dronas. 

„JJRC JJPRO X5“ turi didelį, patogų pultelį su telefono laikikliu. Jei jūsų telefonas palaiko 5G sąsają, jame galėsite realiu laiku stebėti tai, ką mato dronas. Orlaivis nuo piloto gali nutolti 5-6 šimtus metrų. Geriausia tai, kad jis automatiškai sugrįžta pas pilotą, jei nutrūksta ryšys, ima sekti baterija ar pilotas to tiesiog paprašo vieno mygtuko paspaudimu. Įdomu tai, kad „JJRC JJPRO X5“ turi sekimo funkciją – jis gali tiesiog pats sekti judantį žmogų. Arba sukti ratus aplink nustatytą tašką – tam naudojama GPS.

Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ turi neblogą kamerą. Ji yra sumontuota per vibraciją slopinančias pagalvėles, o jos laikiklis vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu – galėsite filmuoti ir tai, kas vyksta priešais, ir tai kas vyksta po dronu. Žinoma, toks kameros stabilizavimas neprilygsta „Xiaomi FIMI A3“ turimam dviejų ašių gimbalui ir elektroninei stabilizavimo sistemai, tačiau juk „Xiaomi“ įrenginys yra daugiau nei dvigubai brangesnis - „Xiaomi FIMI A3“ kainuoja 245,06 € ir pagal populiarumą taip pat patenka į TOP 5 perkamiausius dronus iš Kinijos. 

Kuo brangesnis įrenginys geresnis? Na, „Xiaomi FIMI A3“ nuo piloto gali nutolti ir visą kilometrą, yra žymiai greitesnis, o 2000 mAh baterijos pasak gamintojo, užtikrina 25 minučių skrydį, tačiau realybėje ne viena „Xiaomi FIMI A3“ apžvalga rodo, kad skydžio laikas siekia apie 18 min.

Tačiau „JJRC JJPRO X5“ yra lengvesnis, nes „FIMI A3“ sveria 560 gramų. Didžiausias „Xiaomi FIMI A3“ privalumas tikriausiai yra pultelis, kuris turi savo ekraną ir labai talpią bateriją. Tuo tarpu „JJRC JJPRO X5“ gali pasigirti kaina, saugaus sugrįžimo sistemomis, 5G ir mažesniu svoriu.

„JJRC JJPRO X5“ yra labiau biudžetinės klasės dronas, kai „Xiaomi FIMI A3“ galima laikyti vidutinės klasės įrenginiu. Visgi, „JJRC JJPRO X5“ kainuoja daugiau nei dvigubai pigiau ir tai neišvengiamai daro įtaką ir pirkėjų vertinimui.

„JJRC JJPRO X5“ apžvalga

„JJRC JJPRO X5“ atsiliepimai

Vidutinis „JJRC JJPRO X5“ pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,67 žvaigždutes iš 5. Štai ką sakė keletas iš 42 atsiliepimus palikusių pirkėjų:

  • cmahar3 – „Viskas ką galiu pasakyti, tai vau. Šis dronas toks šaunus. Kai pirmą kartą jį pilotavau ir bandžiau nutupdyti automatiniu būdu, ėmiau šokinėti. Turėjau kelis dronus, bet nei vienas neturėjo GPS. Šis daiktas sugrįžta ir nusileidžia pats! Jis taip pat skrenda labai stabiliai. Kai paleidžiate pultelį, jis lieka savo vietoje. Ypač, jei jam pavyksta surasti ryšį su keliais GPS palydovais. Leidžiasi palengva ir labai tiksliai. Kamera yra nuostabi. Programėlė nėra geriausia, bet ji veikia pakankamai gerai, jei atsisakote kitų belaidžių ryšių, kurie gali būti netoli jūsų. Nuo manęs dronas buvo nutolęs 68 metrus ir vis tiek gavau gerą vaizdą. Naudojau ir objekto filmavimo funkciją, kuri yra pakankamai šauni, o štai piloto sekimo nenaudojau, bet manau, kad ir ji veiktų, nes viskas kitkas veikia. Kartais programėlė praranda ryšį ir taip jo ir neatgauna, kol neperkraunu drono, bet tuomet vėl reikia kalibruoti droną. Šiaip esu labai laimingas dėl šio drono“.
  • Johny – „Tai yra puikus dronas. Jau pirmo skrydžio metu jis veikė tobulai. Man pavyksta 19 minučių jį išlaikyti ore su vienu įkrovimu. Rekomenduoju įsigyti dar vieną bateriją – taip bus smagiau“.
  • Jeff Carpenter – „Geriausias kvadkopteris rinkoje už tokią kainą. Jis skrenda labai tolygiai, turi daug gerų funkcijų, suteikia daug skrydžio džiaugsmo. Kamera neprofesionalams yra pakankamai gera. Man patinka ir šviesos, kurios aiškiai matomos naktį. Jis dar ir pakankamai tylus! Ir kokia puiki kaina!“
  • Karol – „Pakankamai geras dronas. Kaip privalumą galiu paminėti GPS funkcionalumą, o kaip trūkumą – sraigtų apsaugos nebuvima. Dėl pastarosios problemos šį droną galima naudoti tik lauke. Geras kainos ir kokybės santykis“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()