„Samsung“ vėl turi problemų su baterijomis: pasirodė pranešimai apie „Galaxy S9“ bėdas su „Android Pie“  (2)

Nors techniškai „One UI“ paremta „Android Pie“ versija yra stabili, ji turi tam tikrų klaidų. Kol kas nebuvo pranešta apie jokias stambias klaidas, išskyrus vieną, dėl kurios labai eikvojasi baterija. Ankstyvas pasirodymas gali būti skirtas tik pabandymui, o tikroji versija pasirodyti sausio mėnesį. „Samsung“ nelabai sekėsi su baterijomis nuo „Note 7“ pasirodymo. Panašu, kad ši problema vėl kompanijai neduoda ramybės. Kai kurie „Gear“ laikrodžiai taip pat susidūrė su šia problema, kuri tęsėsi kelis mėnesius, tačiau panašu, kad ji jau išspręsta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurie „Sammobile“ vartotojai pastebėjo klaidą, dėl kurios „Galaxy S9+“ baterija sumažėdavo 5-10% vos per kelias sekundes. Iš pradžių buvo manoma, kad šis reiškinys pasireiškia dėl fono programėlių veiklos, tačiau nepanašu, kad šis spėjimas yra teisingas. Žinant tai, kad atnaujinimo sulaukė nedidelė dalis vartotojų, ši problema gali būti priklausoma nuo prietaiso. Jei pakankamai vartotojų praneš apie problemą, ji gali būti ištaisyta pasirodžius pasaulinei versijai.

Baterijos eikvojimas yra sudėtinga bėda ir atrasti priežastį dažnai būna sudėtinga. Dažnais atvejais su šia problema susiduriama dėl paklydusios programėlės, kuri naudoja per daug resursų. Nors „Samsung Experience“ naudoja mechanizmus, kurių dėka vartotojas gauna informaciją apie tokias programėlės, tačiau ne visi pripažįsta šią funkciją.

Būtų galima manyti, kad klaida pasireiškė dėl ankstyvo diegimo, tačiau tai nėra tiesa. Visi stambūs operacinių sistemų atnaujinimai susiduria su tam tikromis problemomis. Netgi galutinės versijos „Android Pie“ turėjo daug klaidų. Kai kurioms ištaisyti prireikė net kelių mėnesių. Praeitais metais „Samsung“ gamybos „Oreo“ versija privertė persikrauti kai kuriuos „Galaxy S8“ telefonus. Dėl šios bėdos kai kuriuose regionuose operacinės sistemos atnaujinimo pasirodymas buvo atidėtas kelioms savaitėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(8)
(11)
(-3)

Komentarai (2)