„Jau po pirmo išbandymo galiu drąsiai sakyti, kad negrįšiu prie įprasto šepetėlio“. Skelbiama akcija perkamiausiam išmaniajam šepetėliui iš Kinijos - kuo jis toks ypatingas? („Oclean SE“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Original Oclean SE“ - tai labai populiarus elektrinis dantų šepetėlis su 40000 kartų per minutę greičiu vibruojančia galvute. Šio šepetėlio stiprybės - 2600 mAh baterija, dirbanti net 60 dienų, patogus dizainas, valdymas išmania programėle ir daugybė valymo režimų bei intensyvumo nustatymų. Pirkėjams patinka ir patogus magnetinis įkrovimo pagrindas, pridedamas kelioninis dėklas, valymo efektyvumas ir kokybiška galvutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Oclean SE“ specifikacijos

  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę;
  • Baterija: 2600 mAh; vieno įkrovimo energijos užtenka apie 60 dienų valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 6 val.; įkrovimas su specialiu magnetiniu stovu.
  • Valymo režimai: įprastas valymo, balinimo ir masažo + 4 intensyvumo lygiai.
  • Galvutės: tankiai išdėstyti „DuPont Tynex Brilliance“ šereliai.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: pateikia dantų valymosi statistiką, baterijos likutį, leidžia susikurti optimaliausią valymo režimą pagal savo poreikius.
  • Išskirtinės savybės: jutikliai fiksuoja valymo laiką, spaudimą, kampus, kad programėlė pateiktų detalią statistiką, viena didžiausių baterijų rinkoje, vientisas gražiai atrodantis korpusas, kuris nepraleidžia vandens.
  • Išmatavimai ir svoris: 25,00 x 3,00 x 3,00 cm; 155 gramai.

„Oclean SE“ kaina:

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - €39,33.
  • 26 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • „Original Oclean SE“ yra įtrauktas į „XMas Appliance Zone“ išpardavimą.

„Original Oclean SE“ 2018 metaų antroje pusėje tapo pačiu perkamiausiu išmaniuoju elektriniu šepetėliu iš Kinijos - pralenkė iki tol pagal pardavimus karaliavusį „Xiaomi Soocas Soocare X3“. Tai – gana įdomus pasiekimas, nes „Original Oclean SE“ nėra nei išskirtinai pigus, nei labai lengvas, nei labai išmanus. Kaina jis sėdi pasiūlos viduryje - yra ir pigesnių, ir brangesnių šepetėlių. Tačiau pirkėjų prieraišumą šiam įrenginiui iš tiesų nulėmė kelios jo savybės.

Visų pirma, baterija. Daugelis elektrinių dantų šepetėlių turi pakankamai dideles 1000-1500 mAh baterijas, kurių įprastai pakanka maždaug mėnesiui. Tačiau „Original Oclean SE“ įkrovimo prašo tik kartą per du mėnesius – pilnai įkrauta didžiulė 2600 mAh baterija gali atlaikyti ir 60 dienų dantis valantis du kartu per dieną. Dar daugiau – kai kitus šepetėlius tenka įkraudinėti per naktį, šis yra pilnai įkraunamas per 6 valandas. Tai reiškia, kad „Original Oclean SE“ yra puikus pasirinkimas keliaujantiems ar tiems, kurių vonios kambaryje tiesiog nėra kištukinio lizdo.

Prie „Original Oclean SE“ sėkmės neabejotinai prisidėjo ir valymo efektyvumas. Šepetėlio galvutės uri itin aukštos kokybės amerikietiškus „DuPont Tynex Brilliance“ nailoninius šerelius, kurie efektyviai perduoda 40000 kartų per minutę vibracijos dažnį.

Toks efektyvus valymas yra pasiekiamas pažangaus variklio dėka, tačiau iš tiesų retas pasirinks maksimalų greitį. Kaip ir daugelis šepetėlių, „Original Oclean SE“ turi kelis valymo režimus - valymo, balinimo ir masažo. Tačiau šis prietaisas taip pat leidžia pasirinkti vieną iš 4 intensyvumo lygių, todėl iš viso gaunate net 12 pasirinkimų. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Original Oclean SE“ programėlėje galima susikurti ir sau geriausiai tinkantį režimą – visiškai asmeninę valymo programą pagal 72 parametrus. Programėlė taip pat pateikia visą eilę duomenų apie jūsų valymo įpročius, nes šepetėlyje yra jutikliai, kurie fiksuoja valymo laiką, spaudimą, kampą ir kitus parametrus. Galiausiai, pažvelgę į telefoną galėsite sužinoti ir baterijos likutį – taip baterija niekada neišseks netikėtai.

Pats „Original Oclean SE“ šepetėlis yra patogus naudoti. Jo įkrovimo stotelė energijos gauna per USB laidą, o šepetėlis joje įsitvirtina magneto pagalba. Visą šepetėlį galima plauti po vandeniu, nes jo vientisas korpusas patikimai apsaugo visą elektroniką – prietaisas atitinka IPX7 standartą. Nors turi praktiškai dvigubai didesnę bateriją nei kai kurie konkurentai, „Original Oclean SE“ išsaugojo palyginti nedidelį 155 gramų svorį. Aišku, pakuotėje rasite ir patogų kelioninį dėklą.

Visos šios savybės lėmė, kad „Original Oclean SE“ yra populiariausias kiniškas elektrinis dantų šepetėlis ir pirkėjai jį vertina labai palankiai.

„Oclean SE“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Original Oclean SE“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,88 žvaigždutes iš 5. Štai ką savo atsiliepimuose minėjo keletas pirkėjų:

  • Aoeh: „Labai aukštos kokybės gaminys, kurį gavau labai greitai. Atrodo labai gerai, kokybė yra pribloškianti už tokią kainą, o veikia tobulai. Labai modernus ir paprastas dizainas, visur telpa. Tikriausiai kartais jį paliksite vonios kambaryje, o kartais pasiimsite ir kitur – teoriškai baterijos pakanka 60 dienų naudojant 4 minutes per dieną. Turi patogią įkrovimo stotelę. Vienintelis trūkumas – labai jau negraži pakuotė, bet tai – labai maža smulkmena“.
  • LuHash: „Iš pradžių buvau šiek tiek skeptiškas – atsiliepimai tokie geri, bet kaina neprimena aukšto lygio gaminio. Bet klydau – jau po pirmo išbandymo galiu drąsiai sakyti, kad negrįšiu prie įprasto šepetėlio. Mano dantenos yra labai jautrios, dažnai kraujuoja. Dabar dantis valytis kur kas paprasčiau, galima išsivalyti dantis ir per daug nespaudžiant – jokio kraujo ir tik baltumas“.
  • Midmin0: „Esu labai patenkintas, kad jį įsigijau. Vos panaudojęs pirmą kartą  supratau, kad mano burna dar niekada nebuvo tokia švari. Negaliu sulaukti, kol vėl pasirodysiu pas dantistą ir pasigirsiu savo keliu į sveikesnę burnos ertmę. Anksčiau naudojau paprastą dantų šepetėlį – „Oclean SE“ yra kur kas efektyvesnis. Baterija veikia labai ilgai – naudoju jau mėnesį, o įkrauti dar nereikėjo. Puikiai valo. Programėlė nėra tobula, bet man patinka paprastas šepetėlio dizainas“.
  • Said Sakuh: „Už tokią kainą tai yra geriausias elektrinis dantų šepetėlis, o ir keičiamos galvutės nėra brangios. Jam netrūksta savybių, kurias turi 100-200 dolerių kainuojantys šepetėliai. Pavyzdžiui, jis gali būti valdomas telefonu per „Bluetooth“, o variklis sukasi labai aukštu dažniu. Keli valymo režimai, patogus kelioninis dėklas, paprastas naudojimas, geras baterijos tarnavimo laikas“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (3)