Paviešinta „Samsung Galaxy S10“ nuotrauka: akivaizdūs dizaino pasikeitimai ir keli nusivylimai  ()

Prasidėjus 2019 metams galime tikėtis nemažai gandų apie „Galaxy S10“. Neseniai populiarus patarėjas pasidalino nuotrauka, iš kurios galima spręsti, jog „Samsung“ akivaizdžiai patobulins pasirodysiančios flagmanų serijos telefonų dizainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patarėjas taip pat pasidalino prietaiso kodiniu pavadinimu. Jeigu dar neatsinaujinote savo telefono į flagmaną ir norite prietaiso, kuris sulaukia didelio dėmesio dėl savo išvaizdos, „Galaxy S10“ yra puikus pasirinkimas.

Evan Blass savo „Twitter“ paskyroje paviešino „Galaxy S10“ priekio nuotrauką. Patarėjas savo pranešime užsiminė, kad prietaiso kodinis pavadinimas bus „Beyond 1“.

Nors nuotraukoje matomo telefono dizainas akivaizdžiai patobulėjo, egzistuoja ir keli nusivylimai, palyginus su „Galaxy S9“. Prietaiso viršutiniai rėmeliai yra kur kas plonesni, tačiau telefonas vis dar turi apatinį rėmelį. Jeigu „Apple“ turi finansinių ir inžinerijos resursų tam, kad panaikintų apatinį rėmelį savo „iPhone“ serijoje, nėra priežasties, kodėl „Samsung“ negalėtų pasirinkti tokios pačios dizaino krypties.

Vis dėlto įmanoma, kad paviešintoje nuotraukoje tėra matomas prototipas ir tikrojo „Galaxy S10“ dizainas bus visai kitoks.

Norėdami pasiekti aukštą ekrano-korpuso santykį, „Samsung“ naudos ekrane įmontuotą kamerą. Kadangi Korėjos gigantai toliau naudos aukštos kokybės Super AMOLED ekrano technologiją „Galaxy S10“ telefone, ekrane esanti skylė turėtų būti ženkliai mažesnė, palyginus su kitais prietaisais, kurie taip pat naudoja ekrane įmontuotą kamerą, pavyzdžiui, „Huawei Nova 4“. Šoninių rėmelių telefonas praktiškai neturi.

Pranešama, kad „Galaxy S10“ bei „Galaxy S10 Plus“ pasirodys „MWC 2019“ parodoje. Deja, patarėjas nepasidalino šio modelio galine dalimi, taigi negalime pasakyti, kiek telefonas turės galinės kameros jutiklių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(4)
(39)
(-35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: