Skelbiama nuolaida bekontakčiam termometrui su higrometro funkcija: -50 – +600 laipsnių diapazonas, 12 taškų lazerinis žymeklis, santykinės drėgmės matavimas, ryškus LCD ekranas ir vos 0.5s reakcijos laikas („KKmoon ET6531C“ kaina, Specifikacijos)  ()

„KKmoon ET6531C“ - tai bekontaktis termometras su 12 tašku lazeriniu žymekliu ir ryškiu LCD ekranu. Šis įrenginys gali išmatuoti ne tik bet kokio paviršiaus temperatūrą, bet ir drėgmę. Jis naudoja dvi AAA standarto baterijas, kurių energiją tausoja išsijungdamas, kuomet yra nenaudojamas.„KKmoon ET6531C“ gali būti naudojamas įvairiose situacijose - nuo variklio temperatūros matavimo, iki statybų ar net maisto gaminimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „KKmoon ET6531C“ specifikacijos

  • Tipas: bekontaktis termometras.
  • Paskirtis: įvairių paviršių, skysčių, maisto, variklių, kitų įrenginių temperatūros matavimas be tiesioginio kontakto.
  • Matuojama temperatūra: -50 –  +600 laipsnių Celsijaus.
  • Matavimo atstumas: santykis 1:12. Nutolus 12 cm atstumu matuojamas 1 cm plotas. Matuojamą plotą žymi 12 taškų lazeris.
  • Energijos šaltinis: 2 AAA tipo baterijos; įrenginys išsijungia po 30 sekundžių, kad taupytų energiją.
  • Ypatingos savybės: 0,5 sekundės reakcijos laikas, spalvotas ekranas, minimalios-maksimalios temperatūrų nustatymai, drėgmės matuoklis, 12 taškų lazerinis žymeklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 14,60 x 8,00 x 3,80 cm, 200 gramai.

„KKmoon ET6531C“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €18,78.
  • 23 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Amazon - 22€, bet nesiunčia į Lietuvą

Tai – bekontaktis termometras „KKmoon ET6531C“. Jis yra skirtas įvairių paviršių temperatūros matavimui. Pavyzdžiui, juo galite išmatuoti įvairių vamzdžių, variklių, įrankių ir net maisto temperatūrą. Geriausia tai, kad bekontaktis termometras neliečia paviršiaus, kurio temperatūrą matuoja – tam naudojamas IR jutiklis. Kaip ir kiti bekontakčiai termometrai, „KKmoon ET6531C“ matuojamą plotą pažymi lazeriu. Tačiau šis įrenginys, priešingai nei jo konkurentai, pažymi ne tik tašką, bet ir visą matuojamą plotą net 12 lazerio taškų.

Pastaroji funkcija yra reikalinga todėl, kad kuo toliau laikomas įrenginys, tuo didesnį plotą jis matuoja. „KKmoon ET6531C“ matuoja labai platų temperatūrų spektrą – nuo -50 iki  +600 laipsnių Celsijaus. Tačiau pats įrenginys negali sušalti – tiksliai jis veikia tik būdamas teigiamos temperatūros aplinkoje.

Yra dvi matuoklio versijos. ET6531C versija gali išmatuoti ir drėgmę, o štai ET6531B tokios galimybės neturi, tačiau yra pigesnė. Matuojama paviršiaus santykinė drėgmė nuo 0 iki 100%. Kaip tiksliai veikia ši papildoma funkcija, gamintojas tokios informacijos nepateikia. 

Įdomu ir tai, kad „KKmoon ET6531C“ leidžia nustatyti matuojamos temperatūros ribas. Jei tiriamo paviršiaus temperatūra netelpa į šias nustatytas ribas, virš ekrano užsidegs raudonas perspėjimo signalas.

Pats LCD ekranas yra labai paprastas, tačiau kartu ryškus ir spalvotas. Jis yra ryškus, o viršutiniame kampe rasite ir baterijos resurso indikatorių.

„KKmoon ET6531C“ naudoja dvi AAA tipo baterijas. Tiesa, jis jas naudoja pakankamai taupiai ir pats išsijungia, jei yra nenaudojamas bent 30 sekundžių. Baterijos yra montuojamos įrenginio rankenoje. Pats „KKmoon ET6531C“ yra pagamintas iš plastiko, todėl yra pakankamai lengvas – sveria maždaug 200 gramų. Visi valdymo mygtukai, išskyrus pagrindinį matavimo jungiklį, yra sumontuoti po ekranu. Temperatūra matuojama nuspaudus pagrindinį mygtuką, kuris tarsi pistoleto gaidukas yra sumontuotas rankenos priekyje.

„KKmoon ET6531C“ yra pakankamai paprastas, tačiau tvirtas ir tikslus bekontaktis termometras, kuris pravers ir garaže, ir namie, ir tiesiog tyrinėjant aplink esantį pasaulį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(7)
(-7)

Komentarai ()