„XDA“ programuotojas paviešino naujas detales apie „Galaxy S10“: skelbia, kiek bus skirtingų modelių ir kokius turės naujus kameros režimus  (1)

Vis labiau artėjame prie „Samsung Galaxy S10“ serijos pasirodymo. Po nesėkmingos praeitų metų telefonų serijos, Korėjos gigantai nori atsigriebti už visus rinkos ir reputacijos nuostolius. Dėl šios priežasties „Samsung“ pernai išleido „Galaxy A8s“ su naujomis Infinity-O ekrano plokštėmis. Šias plokštes taip pat naudos ir „Galaxy S10“ serijos telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„XDA“ programuotojas Max Weinbach pranešė žinantis kelias naujas detales apie „Samsung“ 2019 metų flagmanus. Šiuo metu galima drąsiai teigti, kad „Samsung“ išleis bent tris „Galaxy S10“ modelius. Tai bus „S10 E“, „S10“ bei „S10+“.

Be šių modelių, kompanija taip pat gali išleisti ketvirtą 5G ryšį palaikantį „Galaxy S10+“ variantą, kuris bus išleistas vėliau negu kiti „S10“ modeliai. Buvo manoma, kad svarbi funkcija, kurią turės 5G „Galaxy S10+“ variantas, bus ToF kameros jutiklis. Vis dėlto, remiantis Max Weinbach informacija, prietaisas neturės jutiklio ir vietoje jo naudos panašius kameros parametrus kaip ir paprastas „Galaxy S10+“ variantas. Jis taip pat mano, kad „Samsung“ pristatys specialius fotografijos rėžimus. Tai bus nakties ir portreto rėžimai, kuriuos naudoja dauguma dabartinių didelio pajėgumo flagmanų. Nors Weinbach spėlionės nėra patvirtintos, jis mano, kad skirtingų objektyvų parametrai bus būtent tokie:

• Ultra plataus kampo objektyvas: 16 MP, F1.9, 123 laipsniai, neturės auto fokusavimo ar OIS
• Normalus objektyvas: 12 MP, F1.5/2.4, 78 laipsniai, turės auto fokusavimą ir OIS
• Telefoto objektyvas (tik „S10+“): 13 MP, F2.4, 45 laipsniai, turės auto fokusavimą ir OIS'

„Galaxy S10“ serija taip pat naudos naujas „AKG“ ausines, tačiau nėra aišku, ar jos sulauks tik kosmetinių pakeitimų, ar bus pakeistos ir iš vidaus. Kalbant apie telefono dizainą, „Galaxy S10“ turės kolonėlių groteles, panašias į „Note 9“. Visi modeliai, išskyrus pigiausiąjį, naudos ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą. Visi variantai naudos „Samsung One UI“.

Weinbach taip pat užsimena, kad „S10+“ trigubą galinę kamerą sudarys super plataus kampo, plataus kampo ir telefoto objektyvai. „Samsung“ išleis „Galaxy S10“ seriją savaitę prieš „MWC“ parodos pradžią. Šį kartą telefonai bus pristatyti San Fransiske.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: