2019 metų naujiena iš „NO.1“: stilingas išmanusis laikrodis su nerūdijančio plieno korpusu, IP68, kompasu, daug sporto režimų, o kaina - kaip apyrankės („DT NO.1 S10“ kainas, Specifikacijos, Video)  ()

„DT NO.1 S10“ - tai klasikinio dizaino išmanusis laikrodis su nerūdijančio plieno korpusu. Jis turi 1,3 colių lietimui jautrų ekraną, tačiau pagrindiniai duomenys yra persiunčiami į išmaniąją programėlę. „DT NO.I S10“ matuoja širdies ritmą, kraujospūdį, seka miego ritmus, skatina pajudėti. Į šį laikrodį taip pat gausite socialinių tinklų pranešimus, žinutes bei skambučius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „DT NO.I S10“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą.
  • Sporto režimai: daug sporto režimų, įskaitant bėgimą, badmintoną, krepšinį, ėjimą, važinėjimą dviračiu.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, kompasas, nuotolinis valdymas, chronometras, telefono ieškiklis.
  • Ekranas: 1,3 colių spalvotas lietimui jautrus TFT; rezoliucija – 240 x 240 p.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 350 mAh talpos baterija, kurios užtenka maždaug 2 savaitėms.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas, termoplastiko, nerūdijančio plieno arba dirbtinės odos apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“.
  • Kamera: nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas.
  • Programėlė: „Wearhealth“, tinka tiek  „Android“, tiek  „iOS“ sistemoms.
  • Matmenys ir masė: 10 x 8 x 7 cm (pakuotės dydis); 216 g (pakuotės svoris).

„DT NO.I S10“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest- €31,86
  • 18 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €1,43.

„DT NO.I S10“ – tai klasikinio dizaino išmanusis laikrodis su apvaliu nerūdijančio plieno korpusu. Apyrankę galima pasirinkti – gamintojas siūlo nerūdijančio plieno, termoplastiko ir dirbtinės odos apyrankes. Pats laikrodis yra pakankamai stilingas, o pagrindinio ekrano vaizdą galima lengvai keisti. Taigi, jis tika ir prie puošnios, ir prie sportinės aprangos.

Kalbant apie sportinę aprangą, „DT NO.I S10“ turi visą eilę skirtingų sporto režimų, todėl pravers daugeliui fiziškai aktyvių žmonių. Jis gali sekti bėgimą, badmintoną, krepšinį, ėjimą, važinėjimą dviračiu.

Šis laikrodis fiksuoja širdies dūžių skaičių per minutę, žingsnius, sudegintas kalorijas, seka miego ritmus, primena pajudėti.

„Bluetooth 4.2“ ryšiu duomenys perduodami į „Wearhealth“ programėlę, kurioje galima matyti savo progresą ir statistiką.

Žinoma, išmanusis laikrodis yra reikalingas ne tik sportuojantiems žmonėms. „DT NO.I S10“ taip pat šiek tiek palengvins kitas užduotis. Tiesiai į 1,3 colių ekraną gausite socialinių tinklų pranešimus, žinutes ir skambučius. Šis laikrodis taip pat padės surasti nežinia kur padėtą telefoną bei suteiks galimybę valdyti jo kamerą.

Galiausiai, tarp kitų papildomų funkcijų yra ir chronometras bei žadintuvas. „DT NO.I S10“ naudotoją žadina vibruodamas, todėl iš miego nepakelia kitų kambaryje esančių žmonių.

„DT NO.I S10“ yra pakankamai lengvas, patogus ir atsparus. Jis atitinka IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartą, todėl jo nereikia nusiimti plaunantis rankas ar kai ima lyti lietus.

Laikrodžio viduje slepiasi 350 mAh talpos baterija, kurios pakaks maždaug dviem savaitėms, priklausomai nuo to, kaip intensyviai naudositės šiuo įrenginiu.

„DT NO.I S10“ yra stilingas, funkcionalus ir pakankamai nebrangus. Jis yra lengvai valdomas tiek ant korpuso sumontuotais mygtukais, tiek liečiamu ekranu. Tai yra įrenginys, kuris prigis ant kiekvieno riešo, ypač kai kainuoja palyginti nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(10)
(0)

Komentarai ()