Ar keičiant variklio alyvą būtina pakeisti visus filtrus? Kuriuos galima keisti rečiau?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evil Goku 2019-01-30 00:02
reikia staigiau startuoti, kad spėtum saugiai įlysit. Man kamštis, kai kilometrą važiuoj 10 min., o užsidegus žaliam šviesoforo signalui per jį pravažiuoja tik keli automobiliai, nes už šviesoforo iškart automobilių eilė.
audriusn 2019-01-30 08:13
po staulanda pasivazinek, kai kilometra teks vaziuot n+k minuciu
AAA000 2019-01-30 08:22
siaip byra ir neekonomiski tik tie gaidiski generatoriai. is segmento kur skirti buitiniams vartotojams. na kazkur iki 5-8kw grubiai imant. galingesni jau skirti normaliam ilgalaikiam darbui. 3l/valandai tau cia per dideles kuro sanaudos? automobilis su tokiom kuro sanaudom butu perkamiausiu topo virsuneje.
AAA000 2019-01-30 08:29
gadina uzvedimo pradines salygos, o ne mazos apsukos. po stovejimo tepalai buna sutekeje zemyn, sutirsteje. ypac saltyje. ir tepimo sistema isidirbt irgi turi siektiek laiko. o kai jau variklis apsildytas ir suteptas - uzvedinejimai ir gesinimai tokios zalos nebedaro, kaip pirmu uzvedimo momentu. hybride galima sita dalyka siektiek geriau issprest, nes silpnoji dalis yra butent VDV mazgas. galima pirma paleist pagalbines sistemas - kaip tepimo ir ausinimo tik su elektros varikliu. ir tik kai susils VDV variklis ir isivaziuos tepimo sistema, tada jau uzkurt ir elektros generacija is VDV generatoriaus. o taip labai zenkiai prailgint VDV generatoriaus resursa. taip pat hybride (tik teisingai suprojektuotam) nebutina VDV variklio didelis apsuku diapazonas. generatorius gali dirbt jam optimaliam apsuku diapazone. o energijos perteklius gesint akumuliatorius. bet pakartosiu - cia tik teisingai suprojektuotam hybride. dabar didzioji dauguma hybridu yra meslas, kus elektrine pavara yra tik pagalbinis priedas kokiai nors stabdziu regeneracijos energijai paimt... o vazineja jie vis dar ant VDV pavaros, kuri yra pagrindine. sito tipo hybridai ateities neturi, tame tarpe ir del tepimo sistemu problematikos
Evil Goku 2019-01-30 08:35
Ir kiek laiko iš tų (n+k)xS minučių automobilis dirbs tuščiomis apsukomis?
AAA000 2019-01-30 08:48
cia gi draginimas kamsciuose as asmeniskai taip dabar nevazineju. seniau tik. dabar visada darau dideles distancijas, butent tokiems dragintojams ilindinet o pats prisikabinu ant uodegos kaip prisivejantysis. duodu jiems pramusinet kamsti, uzduot srauto greitejimo tempus ir susirinkinet visokias baudas
bahuriux 2019-05-01 11:14
Eik tu š*** spameri. Normalūs vyrai patys pasikeičia tepalus. O šiaip pas "Audrių" garaže gali paprašyti, kad įpiltu tavo atsivežtą tepalą ir įdėtu tavo atsivežtą filtrą, o ne tą marmalą kuris stovi 200l statinėj "rimtam servise" ir bbz kokį filtrą. Ir visa tai bus bent 2 kartus (už paslaugą) pigiau.