„Apple“ era baigiasi? Paskelbė ketvirčio finansinius duomenis ir jie tokie blogi pirmą kartą per pastarąjį 10 metų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

slawcka 2019-02-05 12:47
Šis žmogus visuose komentaruose gina APPLE, taigi galima sakyt fanboy, bet ne esmė. Dėl IOS tikra tiesa, kaip ir MacOS. Ir sakykit jūs apie kainas, ar geresnius produktus ką norit ir kiek norit, jie neturi to, ką turi APPLE . p.s aš android ir windows vartotojas , tad nieko čia aklai neginu.
Windas 2019-02-24 17:29
Del iOS, macOs, winOs ar android Os.. kiek man teke gincytis su zmonemis (o teke nemazai) del situ dalyku, dazniausiai prieinam paprasta grazia isvada: Apple produktai yra simplifikuoti(supaprastinti) ir lengviau pateikia tam tikrus dalykus, bei kartu is taves atima uz tai tam tikrus dalykus ir tiek. Jei esi vartotojas as prisedau prie PC tik kaip prie pramogos ar irankio tai tau nereik nieko sudetingo iOS/MacOS tikrai tinka labiau, Jei viska darai po truputi ir kartais gilesnius dalykus ar pagal marketa judesi pvz kuri applikacijas (kaip imone ar kaip darbuotojas neesme) tada geriau windowsai, o jei megsti pasipisti (atsiprasau uz zodeli) ar seip entuzijastas esi IT srities imk linuksus O ant kiek save nervuoti noresi gali pasiringti pagal specifine distribucija kaip pvz pateikiant - (U/K/X)buntu/Feodora/opensuse: simple user, backtrack (dabar jau kali) tokios os skirtos pavaidinti pries kitus nes atrodai sustresnis, bet nemoki pats viska susirasyti i savo turima OS, bei tokie kaip arch linux jei megsti (jau uz ta zodeli atsiprasiau) pasipisti prie pc. Kalbant ar apple zlugs greitu metu, deja nematau nei vieno pozymio tam, galim klijuoti kitu kompaniju praities pavisdzius, bet jie pinigu turi kaip musu lietuvos kaimieciai sieno (tikiuosi jei turi daug nes fakto nzn). Apple visada buvo siek tiek gale, dabar islindo i prieki su iPhonais ir t.t. manau jei labai sunkiai sektusi jiems nebus kaip kitiems, kad visai dead, bet pereitu i zemesne pozicija siek tiek ir tiek. Jie visada turejo savo poziuri, savo zmones, savo marketingo triukus, tamt tikru laiku net gerbtinas technologijas. Offtopic: Ech smagu kartais paskaityti komentarus tokius kaip audriusn ar vanduo4 (sito veikejo komentarai man nei blaivam nesuprantami nei festivaliuose uzsivartojus psichodeliniu dalyku lieka nesuprasti tiesiog, gal jis jau per giliai randasi )
Hmz 2019-02-24 21:48
?
- 2019-02-24 22:32
Vėl šventieji karai - Apple gegen ales! O šiaip - naivu tikėtis, kad paradavimai visada tik didės,- kažkuriuo metu bus pasiektas pardavimų pikas, ir rinkai įsisotinus - pardavimai nusistovės ties kažkokiu lygiu - pasieks pardavimų plato. Vien tai, kad vartotojai pereina per kelias fazes - naujienos vaikymasis - statuso simbolis - atvėsimas - ir lieka tik tie, kurie perka tai kaip tiesiog paprastą produktą, remdamiesi bent jau logiškesniais argumentais nei pirmosiose stadijose. O tokių būna mažiau, nei piko metu, kai turėti kažką yra statuso simbolis. Jei Apple nori būti mobiliųjų telefonų Rolex'ais, jie negali būti masiškai įperkami - ir tai automatiškai prieštarauja siekiui didinti pardavimų apimtis.