„Samsung“ žada tikrą technologijų bombą: 10-asis flagmano jubiliejus ir kokios inovacijos turėtų būti „Galaxy S10“ serijoje  (11)

Nepaisant puikaus dizaino ir funkcijų, „Samsung Galaxy S9+“ ir „Galaxy Note 9“ neišpildė kompanijos lūkesčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip nutiko dėl to, kad kompanija nepasiūlė nieko ypatingo, o prietaisų kaina buvo tikrai nekonkurencinga. „Samsung“, žinoma, nuo to nukentėjo, kadangi sumažėjo įmonės pardavimai ir pelnas. Tuo tarpu kompanijos konkurentai sulaukė didesnės sėkmės ir „Huawei“ tapo antri didžiausi telefonų gamintojai pasaulyje. Vis dėlto Pietų Korėjos gigantai yra įsitikinę, kad pasirodysianti „Galaxy S10“ serija nenuvils vartotojų.

„Samsung“ tiki, kad „Galaxy S10“ serija sugrąžins vartotojų susidomėjimą.

Neseniai vykusiame interviu „Samsung“ mobiliųjų telefonų skyriaus viršininkas DJ Koh pranešė, kad pasirodysianti „Galaxy S10“ serija pateisins vartotojų, laukusių naujų kompanijos produktų, lūkesčius. Kompanija žino, kad jiems reikia patenkinti savo vartotojus, priešingu atveju „Samsung“ ilgai neužsibūs pirmoje didžiausių pasaulio telefonų gamintojų pozicijoje. „Huawei“ siekia nugvelbti šią vietą iš savo konkurentų, kadangi kompanija neseniai pranešė, jog iki 2020 metų jie planuoja tapti didžiausiais telefonų gamintojais.

„Galaxy S10“ serija pažymės 10-ąjį flagmano jubiliejų, todėl pristatymas bus įsimintinas. Kompanija šiai serijai skyrė visas savo jėgas. Pranešama, kad bus pristatytas „Galaxy S10+“ variantas, palaikantis 5G interneto ryšį, su 12 GB RAM, ekrane įmontuotu pirštų antspaudų skaitytuvu, Infinity-O ekranu bei penkiomis kameromis. Nors šių funkcijų „Samsung“ dar nenaudojo, jos nėra naujas atradimas industrijoje.

Vis dėlto verta atkreipti dėmesį į „Samsung“ lankstomą telefoną, kuris galimai bus pristatytas kartu su „Galaxy S10“ serija „Unpacked“ renginyje, kuris vyks vasario 20 dieną. Nors „Royale“ jau išleido lankstomą telefoną „FlexPai“, dauguma žmonių nepriėmė jo rimtai, kadangi jis nėra labai tvirtas ir vartotojo sąsajai trūksta šiokių tokių patobulinimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(10)
(25)
(-15)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: