„Tikriausiai kilometro spinduliu sugaudė visus tinklus aplink mano namą“. Įspūdingo jautrumo tinklo adapteris su dvigubu dažniu ir 1200Mb/s sparta („EDUP Wireless USB 3.0 Dual Band“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (11)

Tai - EDUP prekės ženklo bevielio ryšio adapteris „EDUP Wireless USB 3.0 Dual Band Adapter“. Jis suteikia stabilų bevielį ryšį su „Wi-FI“ tinklais. Tokie adapteriai pasitarnauja senesnių stacionarių kompiuterių savininkams, taip pat ir nešiojamiems kompiuteriams. Dvi 6 dBi antenos leidžia surasti ir tolimus „Wi-FI“ šaltinius, o kompaktiškas dizainas nesumažina nešiojamo kompiuterio mobilumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „EDUP Wireless USB 3.0 Dual Band Adapter“ specifikacija

  • Tipas: bevielio ryšio adapteris, prijungiamas per USB jungtį (modelio numeris 1605,  čipsetas RTL8812BU)
  • Greitis ir dažniai: 867Mb/s 5.8GHz arba  300Mb/s 2.4GHz dažniu; maksimalus greitis – 1200 Mb/s.
  • Antena: dvi aukštos kokybės 6 dBi antenos.
  • „Wi-FI“ standartas: IEEE 802.11a / b / n / ac Draft 2.0
  • Išskirtinės savybės: veikia su „Windows XP“ ir naujesnėmis OS, „Linux“, „Mac“; lengvai prijungiamas pridedamu USB, prisijungia prie bet kokio „Wi-Fi“ šaltinio; kompaktiškas dydis.
  • Išmatavimai ir svoris: 21 x 13,5 x 5,5 cm (pakuotės dydis), 74 gramai.

„EDUP Wireless USB 3.0 Dual Band Adapter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €17,70.
  • 7 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai – EDUP bevielio ryšio adapteris. Šis įrenginys gali suteikti „Wi-Fi“ prieigą ir tiems įrenginiams, kurie jos iš gamyklos neturi (pavyzdžiui, senesniam stacionariam kompiuteriui), tačiau jį galima naudoti ir su šiuolaikiniais nešiojamais kompiuteriais. Dvi antenos reiškia, kad šis įrenginys pasižymi puikiu veikimo nuotoliu – gali užmegzti ryšį ir su tolimais „Wi-Fi“ šaltiniais.

Šis įrenginys turi dvi 6 dBi antenas, kurios gali būti sukiojamos kokiu tik nori kampu. Jis pats veikia dviem dažniais - 5.8GHz ir 2.4GHz. Tai leidžia išvengti trikdžių ir pasiekti aukštą duomenų perdavimo greitį. Gamintojas nurodo, kad bendras maksimalus duomenų perdavimo greitis - 1200 Mb/s.

Tikriausiai jau susimąstėte, kuo skiriasi šis įrenginys nuo paprastų „Wi-Fi“ stiprintuvų. Iš tiesų, abiejų šių prietaisų darbo rezultatas yra panašus. „Wi-Fi“ stiprintuvas yra tarsi signalo kartotuvas. Tai yra nepriklausomai įrengiamas prietaisas (gali būti kur nors namų viduryje), kuris fiksuoja bevielio ryšio signalus ir juos atkartoja, taip padidindamas signalo nuotolį. Tuo tarpu bevielio tinklo adapteris tiesiog turi jautresnes antenas, kurios leidžia surasti silpnesnius „Wi-Fi“ signalus, kurių šaltiniai yra toliau.

Gerai tai, kad šis EDUP adapteris yra labai mobilus prietaisas. Jis sveria vos 74 gramus, todėl gali būti kompiuterio krepšyje ar kuprinėje.  Pakuotėje rasite trumpą USB laidą, instrukcijas ir CD. Šis įrenginys veikia su visomis šiuolaikinėmis operacinėmis sistemomis.

Tai yra pakankamai mažas, mobilus prietaisas, užtikrinantis stabilų bevielį ryšį. Tikriausiai todėl šis įrenginys taip patinka ir pirkėjams.

„EDUP Wireless USB 3.0 Dual Band Adapter“ atsiliepimai 

Šiuo metu vidutinis EDUP bevielio ryšio adapterio įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,58 žvaigždutes iš 5 galimų. Pirkėjai labiausiai skundžiasi trumpu USB laidu, kuris yra pridedamas pakuotėje. Tačiau skundų – labai mažai. Iš 12 įvertinimų, 7 yra maksimalūs, o likę 5 skyrė po 4 žvaigždutes. Štai ką sakė keli iš pirkėjų:

  • Dmitriy Antonov: „Turiu būti objektyvus – kai pirkau, maniau, kad tai – signalo stiprintuvas su kartotuvo funkcija. Bet suklydau, paskubėjau. Tačiau tai vis tiek yra labai geras daiktas. Instaliuojamas per kelias minutes, o toks galingas! Tikriausiai kilometro spinduliu sugaudė visus tinklus aplink mano namą. Apskritai, jei jums reikia tokio daikto, šis yra geras. Jeigu jis dar turėtų kartotuvo funkciją, jis būtų neįkainojamas!“.
  • Brahim: „Geras, aukštos kokybės produktas, turint omenyje nedidelę kainą. Trumpas USB kabelis ir dėl to nedidelis veikimo atstumas nuo kompiuterio yra pagrindiniai trūkumai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai (11)