„GSMArena“ gavo išskirtinės informacijos apie būsimus „Galaxy S10“ serijos telefonus: turės naujos technologijos ekranus, o asmenukių kamera nustebins ne vieną  ()

„GSMArena“ teigia gavę išskirtinės informacijos apie būsimus „Galaxy 10“ serijos telefonus, iš viso planuojami net trys modeliai: „Galaxy S10e“, „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10+“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonai turi gauti naujus „Super AMOLED“ ekranus, kurie palaikys 10 bit spalvų apdorojimą, kiek realiai tai duos naudos kol kas sunku pasakyti. Ekranuose esančiose išpjovose bus patalpinta asmenukių kamera. Jau žinoma, kad „Galaxy S10“ modeliai turės 10 MP asmenukių kamerą su OIS (Optical Image Stabilization), dvigubu pikselių autofokusu ir 4K video įrašymu. Antra kamera „Galaxy S10+“ telefone atliks erdvės gylio aptikimo funkciją.

Žadama, kad „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10+“ telefonuose esantis pirštų atspaudų skaitytuvas po ekranu bus greitesnis palyginus su tokio tipo įrenginiais dabar esančiais rinkoje. Reikia pridurti, kad šis jutiklis bus įprasto dydžio todėl užims mažai vietos ekrano apačioje.

Jau žinoma, kad „Galaxy S10+“ turės 4100 mAh bateriją ir palaikys greitą bevielį krovimą. Telefonai dar gaus ir pagerintą sulėtintą filmavimą.

Tikslios „Galaxy S10“ serijos telefonų išleidimo datos dar nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(15)
(27)
(-12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: