Reikėjo ištvermingo telefono? Štai ir pasiūlymas su 18 000 mAh - tokio storumo telefono dar tikrai nesate regėję: MWC parodoje „Energizer“ parodė tai, kas iš karto prajuokino pasaulį (Video)  (9)

2019-ųjų išmaniųjų technologijų paroda – „Mobile World Congress“ pažėrė daug keistų modelių – nuo atverčiamų įrenginių, iki dalykų gaminančių kriptovaliutą. Tačiau šis „Energizer“ modelis tikrai neliks užgožtas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-03-01 Reikėjo ištvermingo telefono? Štai ir pasiūlymas su 18 000 mAh - tokio storumo telefono dar tikrai nesate regėję: MWC parodoje „Energizer“ parodė tai, kas iš karto prajuokino pasaulį (Video)  (9)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirma reakcija pamačius šį telefoną turėtų būti juokas, nes tokio storumo išmaniojo telefono pasaulis dar nėra regėjęs. Šiais laikais, kuomet telefonai kovoja dėl nanoSIM kortelės plėtros, leisiančios sutaupyti įrenginyje kelis centimetrus erdvės, „Energizer Power Max P18K Pop“ pribloškia savo rubensiškomis formomis.

Tačiau juokai baigiasi, kai paaiškėja, kad šiame gigante telpa nešiojamo kompiuterio galios baterija. 18000 mAh – tokias charakteristikas pateikia gamintojai, o tai yra dešimt kartų daugiau, negu standartinis „iPhone 7“. Tai beveik 6 kartus daugiau už naująjį „iPhone XS Max“.

„TrustedReviews“ teigimu, šis „Energizer“ modelis gali rodyti video įrašus 200 valandų be perstojo, o budėjimo režime išbūti… 50 dienų. Šiuo telefonu netgi galima įkrauti kitus jūsų turimus išmaniuosius draugus.

Be viso kito, ši išorinė baterija su berėmiu ekranu turi iššokančią „selfie“ kamerą ir pagrindinę kamerą nugarinėje įrenginio dalyje.

Telefono plotis – 18mm, vizualiai jis atrodo 3-4 kartus didesnis už daugelį kitų telefonų. Kol kas „Energizer“ oficialiai nepristatė visų techninių šio įrenginio duomenų, tačiau IT apžvalgininkai nerimauja tik dėl vieno – ar toks telefonas tilps į džinsų kišenę, ar ne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(24)
(4)
(20)

Komentarai (9)