Seniai pamestas vestuvinis žiedas buvo surastas netikėtoje vietoje ir sugrąžino daug prisiminimų  ()

Tikriausiai nei vienas nesitikėtumėte automobilio variklyje rasti vestuvinį žiedą, tačiau būtent tai rado Willas Frye iš Ajovos (JAV), ardydamas 1972-ųjų „Oldsmobile 98“ variklį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios žiedo W.Frye nepasiliko sau, o paskambino buvusiam automobilio savininkui Rayui Schmueckeriui ir paklausė, ar tai gali būti jo žiedas. Na, o 93-ejų metų vyras galiausiai prisiminė, kad savo vestuvinį žiedą iš tiesų pametė 1973-1974 metais.

R. Schmueckeris pasakojo, kad tuomet jo žmona buvo labai nusivylusi, todėl nukeliavo į miestą ir iš jo grįžo su kitu žiedu, kuris buvo visiškai toks pat kokį jis turėjo pirma.

R. Schmueckeris nusipirko „Oldsmobile 98“, nes norėjo gero automobilio, kuriuo galėtų vežioti savo žmoną į vėžio gydymo seansus kitame mieste. Tai jis darė iki kol ji mirė. Visi trys R.Schmueckerio vaikai irgi išmoko vairuoti jo senuoju automobiliu, su juo jie važiuodavo ir į keliones. Senasis šeimininkas pasakoja, kad automobiliu buvo patirta tiek gerų, tiek blogų įspūdžių.

Vyro dukra Ann Cabana sakė, kad jie norėjo, jog automobilis tarsi tęstų savo gyvenimą, bet nesitikėjo, kad nutiks kažkas panašaus. Ji į šią žinią sureagavo itin jausmingai, kadangi jai pačiai nesenai buvo diagnozuotas krūties vėžys ir žiedo atsiradimą ji palaikė ženklu, kad viskas bus gerai.

W.Frye išardytas dalis naudoja kurti lenktyninius automobilius. Tad R.Schmueckeris planuoja vieną dieną apsilankyti šioje lenktynėse ir pamatyti automobilį, važiuojanti su jo senojo „Oldsmobile“ varikliu.

Parengta pagal „FOX News“ 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()