Šis tas, ko Lietuvoje nerasite - unikalus elektrinis dantų šepetėlis su 2 funkcijomis viename: dvi keičiamos galvutės, patogus stovas, 1400 mAh baterija, 3 režimai ir speciali žarnelė vandeniui (Video, Nuolaidų kuponas)  ()

Šis prietaisas aukšto slėgio vandens srove gali išvalyti jūsų tarpdančius. Taip išvengsite siūlo naudojimo, pasieksite visus tarpelius, išvalysite plotus palei dantenas ar aplink kabes. Pakeitę galvutę galėsite išsivalyti dantis šepetėliu. Šis įrenginys turi 1400 mAh bateriją, kurios pakaks porai savaičių. Visą korpusą galima plauti po vandens srove, todėl tai iš tiesų yra patogus ir praktiškas įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: elektrinis tarpdančių valytuvas ir dantų šepetėlis viename.
  • Baterija: 1400 mAh, pakanka 2 savaitėms, įkraunamas per USB;
  • Režimai: aukšto dažnio, žemo dažnio ir pulsuojantis (masažo);
  • Atsparumas: atsparus vandeniui, galima plauti po vandens srove;
  • Išskirtinės savybės: galima keisti tarpdančių valytuvo ir dantų šepetėlio galvutes.
  • Išmatavimai ir svoris: 27,50 x 4,00 x 1,00 cm, 204 gramai.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – €39 su nuolaidos kuponu GB-HBZTIOT
  • 6 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,38
  • Palyginimui - išmanusis dantų šepetėlis Oclean One kainuoja 52.14€

Visi žino, kad dantis reikia valyti kasdien, o elektriniai šepetėliai yra kur kas efektyvesni už paprastus. Tačiau sveikai burnos higienai dantų šepetėlio ir pastos nepakanka – dėmesio reikia ir tarpdančiams, kuriuos įprastai valome siūlu. Tačiau dantų siūlas, nors vis tiek jo neturėtumėte pamiršti, negali išvalyti mažų tarpelių palei šaknis. Juo taip pat gana sudėtinga naudotis, siekiant giliau burnoje esančių tarpdančių. Galiausiai, dantų siūlai gali būti brangūs ir juos naudojame tik kartą. Moderniausias sprendimas - belaidžiai tarpdančių valytuvai, kurie tiesiog praplauna tarpdančius. 

Taigi, reikia dviejų įrenginių - ir šepetėlio, ir tarpdančių valytuvo. O kas būtų, jei šias abi funkcijas apjungus į vieną? Pasakyta - padaryta. Kinijoje jau galima įsigyti ir štai tokį įdomų hibridą „Two-in-one 1400mAh Electric Toothbrush“.

Tai - elektrinis dantų ir tarpdančių valiklis. Rinkinyje rasite šepetėlio antgalį, kuris veikia įprastai - vibruodamas šalina apnašas ir nešvarumus. Taip pat rasite ir tarpdančiams skirtą priedą. Jis leidžia aukšto slėgio vandens srovę tiksliai nukreipti į tarpdančius. Taip išvengsite siūlo naudojimo ir stipriai pagerinsite burnos higienos būklę.

Šis įrenginys turi tris režimus - aukšto slėgio, žemo slėgio ir pulsuojantį. Sau tinkamiausią režimą pasirinksite pagal poreikius ir dantų jautrumą. Geriausia tai, kad šis įrenginys leis pasiekti, kur sunku prieiti su dantų siūlu - išvalysite ir palei dantenas, netiesiai užaugusius dantis ir aplink kabes.

Šis įrenginys turi 1400 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 14 dienų. Prietaisas įkraunamas per USB laidą naudojančią stotelę, todėl jam visada surasite energijos. Įdomu tai, kad ir vandens talpos dažnai pildyti nereikės. Šis įrenginys turi labai ploną žarnelę, kurią galima nuvesti į praktiškai bet kokią vandens talpą. Tai atrodo ir veikia štai taip:

Nepaisant šių savybių, šis prietaisas vis tiek yra labai patogus ir praktiškas. Visą jį galima plauti po vandens srove, nes jis yra atsparus vandeniui. Jis turi neslystančią rankeną, o ant korpuso galima pamatyti kelis LED, kurie nurodo režimo pasirinkimą, perspėja apie senkančią bateriją ar įkrovimą. Visos funkcijos yra valdomos vos dviem mygtukais - vienas prietaisą įjungia, o kitas leidžia pasirinkti režimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()