Savaime užsidegė „Samsung Galaxy S10 5G“: kas nutiko ir ką apie tai sako pats „Samsung“ (Video)  ()

Pietų Korėjos elektronikos bendrovė „Samsung“ buvo priversta ginti savo naująjį telefoną „Galaxy S10 5G“, kai vienas telefoną įsigijęs pietų korėjietis internete paviešino išmaniojo telefono nuotrauką, tvirtindamas, kad prietaisas paslaptingai „užsidegė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologijų milžinė, kuri prieš trejus metus buvo priversta žengti brangiai atsiėjusį žingsnį ir dėl sprogstančių baterijų atšaukti telefonus „Galaxy Note 7“, naujienų agentūrai AFP pranešė, kad žala telefonui atsirado dėl „išorinio poveikio“, o ne vidaus gedimo.

Visgi išmaniojo telefono naudotojas, paprašęs būti įvardytas nurodant jo pavardę Lee (Li), pareiškė, kad „Galaxy S10 5G“ telefonas užsidegė „be priežasties“.

„Mano telefonas gulėjo ant stalo, kai pajutau degėsių kvapą, o netrukus prietaisas paskendo dūmuose“, – pareiškė Lee naujienų agentūrai ir pridūrė: „Palietęs prietaisą buvau priverstas numesti jį ant žemės, nes telefonas buvo smarkiai įkaitęs.“

Vyras tvirtino nieko nedaręs telefonui, kurio „vidus sudegė“ ir kurio nebeįmanoma pataisyti.

„Samsung“ atsisakė kompensuoti 1,2 tūkst. JAV dolerių telefono kainą.

Elektronikos milžinė savo naujausius „Galaxy“ telefonus pristato kaip pirmuosius pasaulyje išmaniuosius telefonus su įmontuota 5G ryšio technologija.

Minėto modelio prietaisai pradėti pardavinėti balandžio 5 dieną, nes Pietų Korėja siekia pirmauti naujų technologijų, kurios, anot ekspertų, pakeis milijonų žmonių gyvenimo būdą, segmente.

O netrukus iki šio incidento Pietų Korėjos bendrovė pranešė apie 56,9 proc. sumažėjusį grynąjį pelną, palyginti su tokiu pačiu laikotarpiu prieš metus.

„Samsung“ praėjusią savaitę atidėjo 2 tūkst. JAV dolerių sulankstomo telefono „Galaxy Fold“ pristatymą dėl ekrano problemų, pareiškusi, kad „reikia atlikti tam tikrų patobulinimų“.

Dėl 2016 metais atšauktų telefonų „Samsung Electronics“ – didžiausia pasaulyje išmaniųjų telefonų ir atminties lustų gamintoja – patyrė milijardų JAV dolerių vertės nuostolių bei smarkiai nukentėjo bendrovės reputacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()