Anonso nuolaidos ploniausiam pasaulyje smūgiams ir vandeniui atspariam telefonui su IP68 standartu ir rimtais varžtais sutvirtintu korpusu: 5 išskirtinės „Cubot Quest“ savybės, o kaina nuo 110€ (Video)  ()

Šiuolaikiniai telefonai yra pakankamai trapūs. Stiklinės nugarėlės, silpni rėmeliai ir trapi elektronika tikrai neskatina pasitikėjimo. Aišku, yra telefonų, kurie, atrodo, gali ištverti viską, bet jie dažnai būna grubūs ir stori. Tik ne „Cubot Quest“ - šis telefonas yra ploniausias smūgiams, vandeniui ir dulkėms atsparus telefonas pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest:

  • CUBOT Quest su 4/64GB ir 5.5" ekranu - €136,50
  • CUBOT Quest Lite su 3/32GB ir 5.0" ekranu - €109,20

Anonso nuolaidos, nemokamas pristatymas į Lietuvą

Lietuvoje neparduodamas

Iš tiesų „Cubot Quest“ tikrai turi kuo pasigirti - plonas korpusas net nėra pats geriausias jo bruožas. Tačiau apie viską iš eilės - štai 5 didžiausi „Cubot Quest“ privalumai.

1. Atsparumas

„Cubot Quest“ ekranas yra apsaugotas „Gorilla Glass 5“ grūdintu stiklu, kuris yra atsparus įbrėžimams. Šio telefono nugarėlė yra pagaminta iš tvirto plastiko, o ir pats rėmas yra labai tvirtas. Ne šiaip tvirtas - gamintojas garantuoja, kad nukritęs iš 1 metro aukščio „Cubot Quest“ veiks lyg niekur nieko. Kada paskutinį kartą matėte telefoną, kurio korpusas yra ne šiaip suspaustas ir suklijuotas, o sutvirtintas rimtais varžtais?

„Cubot Quest“ atitinka IP68 standartą - šis telefonas gali būti panardintas į 1 metro gylį. Atsparumas vandeniui yra būtina savybė aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Taigi, „Cubot Quest“ neabejotinai yra tvirtesnis už daugelį išmaniųjų telefonų.

2. Puiki kamerų kombinacija

„Cubot Quest“ turi tris kameras. Pagrindinė 12 MP galinė kamera turi „SONY IMX 486 6P“ jutiklį su f/1.8 diafragma. Šalia jos yra ir papildoma 2 MP kamera, kuri padeda telefonui susigaudyti mūsų trimačiame pasaulyje. Tuo tarpu priekyje yra 8 MP kamera, kuri turi išmanios asmenukės funkciją bei atlieka kitą darbą - atpažįsta jūsų veidą, kai bandote atrakinti telefoną.

3. Labai geros specifikacijos už tokią kainą

„Cubot Quest“ turi MT6762 2,0 gHz procesorių, 4GB RAM ir 64GB ROM atmintį (ją galima išplėsti atminties kortele iki 128GB). Lite versija turi mažiau atminties, bet kainuoja pigiau. 

Sakysite nieko įspūdingo? Tada prisiminkite kainą ir kad šis telefonas turi IP68 standartą - geresnių charakteristikų tokios kainos diapzone nerasite. 

Šis telefonas naudoja „Android 9.0“ operacinę sistemą, kuri yra pažįstama ir patogi. Tarp palaikomų ryšių galima išskirti „Bluetooth 5.0“ ir 4G, o tarp jutiklių - akcelerometrą, apšvietimo daviklį, giroskopą ir NFC.

Galiausiai, „Cubot Quest“ turi integruotą 4000 mAh bateriją, kuri yra įkraunama per „USB Type C“ jungtį. 

4. Plonas ir gražus korpusas

Ir visos šios savybės telpa labai ploname, stilingame korpuse. „Cubot Quest“ storis siekia 8,8 mm - šis telefonas iš tikro yra labai plonas. „Cubot Quest“ turi 5,5 colių ekraną (1440 x 720 IPS), todėl tai tikrai nėra labai mažas telefonas. Jeinorite mažesnio, rinkitės Lite versiją. Tačiau jis puikiai tilps kišenėje ir neerzins. Jo svoris - 180 gramų.

Šiame korpuse yra ir programuojamas mygtukas, ir pirštų antspaudų skaitytuvas. „Cubot Quest“ taip pat neprarado 3,5 mm AUDIO lizdo, turi du lizdus „Nano SIM“ kortelėms. Tiesa, vieną galima panaudoti atminties kortelei.

5. Kaina

Taigi, nepaisant visų šių gerųjų savybių, „Cubot Quest“ vis tiek yra labai pigus telefonas. Jo įprastinė kaina parduotuvėse turi nusistovėti apie 150€,  tačiau  šiuo metu Gearbest.com parduotuvėje jam taikoma 26 % anonso nuolaida ir jis kainuoja €136,50. Į Lietuvą šis telefonas siunčiamas nemokamai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()