„Samsung“ pagaliau išsprendė problemas dėl lankstomo ekrano? Skelbiama nauja žinia dėl „Galaxy Fold“  ()

„Samsung“ neseniai pranešė, kad visi išankstiniai „Galaxy Fold“ užsakymai bus atšaukti, tačiau panašu, kad nekantriai laukiantieji sulankstomo telefono sugrįžimo turi pagrindo džiaugtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas DJ Koh pareiškė, kad kompanija po kelių dienų nuspręs, kada pasirodys lankstomas telefonas. Manoma, kad Korėjos gigantai išsprendė problemas su „Galaxy Fold“ ekranu.

„Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas neatskleidė konkrečios pasirodymo datos, tačiau pranešė, kad „Galaxy Fold“ pasirodys labai greitai.

Pietų Korėjos kompanija surinko visus brokuotus „Galaxy Fold“ telefonus po to, kai keli žurnalistai pranešė, jog apžvalgai skirtų telefonų pagrindinis ekranas nebeveikė jau po kelių dienų. Kompanija ėmė tirti defektus, kurie galėjo sukelti problemą, tokius kaip ekrano lūžius ar išsipūtimus. Pasak „Samsung“, tokios problemos iškilo dėl į telefoną patekusių medžiagų.

Nors vienais atvejais problema kilo dėl viršutinio ir apatinio vyrio poveikio išorinėms medžiagoms, kitais atvejais buvo kalti patys vartotojai, kadangi jie nuplėšė apsauginį ekrano sluoksnį, kuris yra neatskiriama telefono ekrano struktūros dalis.

Remiantis „Korea Herald“ pranešimu, kompanija šiuo metu sprendžia, kaip užkirsti kelią tokioms problemoms ateityje. Kompanija planuoja paveiktąsias vyrio dalis labiau sustiprinti ir sumažinti plotą tarp vidinio ekrano rėmelio ir apsauginio sluoksnio. Tokiu būdu telefonas turėtų būti apsaugotas nuo išorinių medžiagų.

Paklaustas žurnalistų, ar „Galaxy Fold“ pasirodys šį mėnesį, Koh atsakė, kad kompanija stipriai nevėluos, todėl galima manyti, kad telefonas pasirodys anksčiau nei tikėtasi.

Anksčiau buvo manoma, kad šis telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas nebus paruoštas iki birželio vidurio. Kadangi telefonas sulaukė daug neigiamos reklamos, vartotojų, kurie ruošiasi pakloti tokius pinigus už naująjį prietaisą, turėtų gerokai sumažėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: