Į Europą ateina naujas telefonų prekės ženklas „Realme“ (Video)  (1)

Bendrovė „Oppo“ suprato, kad yra rinkų, kuriose vidutinis pirkėjas negali sau leisti įsigyti brangų mobilųjį telefoną, be to jie turi kažką daryti su augančia „Xiaomi“ rinkos dalimi. Siekiant patenkinti ribotą biudžetą turinčių pirkėjų poreikius buvo sukurtas prekės ženklas „Realme“. Po metų veiklos bendrovė nusprendė, kad atėjo laikas išplėsti savo buvimo geografiją. Po Indijos ir Kinijos netrukus „Realme“ įžengs į Europą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo birželio 5 d. išmanusis telefonas „Realme 3 Pro“ pasirodys kelių Europos šalių parduotuvių lentynose. Indijoje pagrindinė minėto modelio 4/64 GB versija kainuoja 200 JAV dolerių, o Europoje ją bus galima įsigyti už 199 eurus. Tuo tarpu 6/128 GB modifikacija senajame žemyne kainuos 249 €. Naujiena netrukus bus prieinama Ispanijoje, Italijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Prancūzijoje. Vėliau tikimasi patekimo į kitų šalių rinkas.

Prisiminsime, kad „Realme 3 Pro“ siūlo 6,3 colio ekraną su FullHD+ (2340×1080 taškų) skiriamąja geba, platformą „Snapdragon 710“, 4045 mAh bateriją, 25 megapikselių priekinę kamerą su f/2.0 diafragma ir du jutiklius, įtaisytus galiniame skydelyje: 16Mp (f / 1,7) + 5 Mp (f / 2.4). Preitaisas taip pat gavo pirštų atspaudų skaitytuvą, operacinę sistemą „Android 9.0 Pie“ ir greito įkrovimo VOOC 3.0 palaikymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(17)
(2)
(15)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: