Dar vienas žiaurus kirtis „Huawei“: neteko procesorių rinkos  ()

BBC gauti dokumentai rodo, kad Didžiosios Britanijos kompanijos „ARM Holdings“ darbuotojai gavo nurodymus „suspenduoti visus kontraktus, teisines išmokas ir bet kokius laukiančius įsipareigojimus“, kurie susiję su „Huawei“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-05-25 Dar vienas žiaurus kirtis „Huawei“: neteko procesorių rinkos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija gamina procesorių branduolius, kurie naudojami visų paskutinių trijų kartų P ir „Mate“ flagmanuose, o taip pat ir kituose „Huawei“ gaminamuose telefonuose.

ARM procesorių architektūra naudojama daugybėje išmaniųjų telefonų procesorių, juos savo naujausiuose „Kirin“ lustuose naudojo ir „Huawei“.

Nurodymuose darbuotojams teigiama, kad toks draudimas įsigalioja dėl to, kad šios technologijos pagrindai kilę iš JAV. „Huawei“ paskelbė trumpą komentarą šia tema:

„Mes branginame mūsų artimus santykius su partneriais, bet suprantame ir spaudimą, kurį patiria kai kurie iš jų – kaip politinio spaudimo rezultatą. Tikime, kad ši apgailėtina situacija gali būti išspręsta, o mūsų prioritetu lieka klientams visame pasaulyje tiekti pasaulinės klasės technologijas ir produktus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(28)
(8)
(20)

Komentarai ()