Anonso nuolaidos naujos kartos žibintuvėliui „Anekim VC30“: itin tvirtas aliuminio korpusas, 1050Lm šviesa ir stiprus magnetas - šiuo metu tai vienas geriausių ir pigiausių tokių parametrų LED žibintuvėlių rinkoje  ()

„Anekim VC30“ - tai naujos kartos, prieš kelias savaites anonsuotas aliumininis LED žibintuvėlis, turintis keičiamas baterijas ir 1050 lm ryškumą. Šis įrenginys puikiai tinka nešioti kasdien, nes patogiai telpa kišenėje. Jis taip pat tinka ir jūsų „dėl viso pikto“ rinkiniui. Kodėl taip manome? Štai net 5 priežastys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Dydis ir svoris

Jei norisi turėti žibintuvėlį, kurį galima palikti automobilio daiktadėžėje, stovyklavimo rinkinyje ar įrankių dėžėje, šis tam puikiai tinka, nes yra labai mažas ir lengvas. 

„Anekim VC30“ ilgis siekia vos 12,6 cm, o svoris - 96 gramai. Nepaisant to, jis yra patogus nešioti ir turi segtuką, kurį galima užkabinti už kišenės ar krepšio.

Be to, jo forma tokia, kad labai patogiai būtų galima suimti ranka. 

2. Tvirtumas

„Anekim VC30“ atrodo solidžiai ir toks tikrai ir yra. Šis žibintuvėlis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, jo stikliuką saugo tekstūruotas korpusas. Pats žibintuvėlis yra neslystantis ir neturėtų iškristi iš rankų. Net jei taip nutiks, jis yra labai tvirtas. „Anekim VC30“ nebijo ir vandens - atitinka IPX8 standartą.

3. Ryški šviesa

„Anekim VC30“ turi aukštos kokybės „Osram P9“ LED elementą. Jo ryškumas - 1050 lm, o spindulio nuotolis - 245 metrai.

Žibintuvėlis turi kelis režimus, įskaitant mirksėjimą, kuris praverstų siekiant išsikviesti pagalbą. 

„Anekim VC30“ turi vieną šoninį jungiklį, kurį labai lengva pasiekti.

4. Papildomos savybės

Galinėje „Anekim VC30“ dalyje yra stiprus magnetas, kuris leidžia šį žibintuvėlį prikabinti prie kokių nors metalinių dalių. Tai jį paverčia naudinga darbine šviesa. 

„Anekim VC30“ turi ir išmanią apsaugą nuo perkaitimo - pasiekus itin aukštą temperatūrą sumažinamas LED ryškumas.

Galiausiai, šis žibintuvėlis naudoja vieną 18650 standarto bateriją - šie elementai yra labai populiarūs, gali būti vienkartiniai, o gali būti ir įkraunami.

Keičiamos baterijos yra būtina tokio pobūdžio žibintuvėlio dalis - geriau iš karto įsigykite kelias.

5. Kaina

Anonso proga „Anekim VC30“ žibintuvėlis siūlo palyginus tikrai daug už labai žemą kainą. Šiuo metu šiam žibintuvėliui Gearbest.com portale taikoma 34 % nuolaida ir jis kainuoja €18,10. Į Lietuvą  „Anekim VC30“ siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()