Speciali akcija ir mažiausia kaina naujos kartos 3D spausdintuvui su 4,3 colių spalvotu ekranu, galimybe pratęsti nutrauktą darbą, SD kortelės lizdu ir daugybe apsaugų („Alfawise U30 Pro“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise U30 Pro“ - tai nebrangus, vidutinės kalsės 3D spausdintuvas. Išskirtinės jo savybės - šildomas darbastalis, 4,3 colių lietimui jautrus ekranas, galimybė dirbti be kompiuterio, saugi konstrukcija ir pristabdyto darbo pratęsimas. Pirkėjams patinka ir surinkimo paprastumas,


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Gearbest.com - €195,36;
  • 12 % nuolaida ir pati mažiausia kaina, kokia tik buvo šiam spausdintuvui
  • Liepos 1-5 dienomis, nuo 10 valandos ryto pirmieji 10 dienos pirkėjų dovanų gaus 5 spausdintuvo galvutes ir jų adapterius;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Alfawise U30 Pro“ - tai šiek tiek atnaujinta populiariojo U30 versija. 3D spausdintuvas išlaikė svarbiausias savo savybes - jis vis dar turi aliumininį rėmą, kurį tenka surinkti pačiam, 0,4 mm spausdinimo galvutę, įkaistančią iki 250 laipsnių Celsijaus, šildomą darbastalį ir tas pačias plastiko liejimo galimybes.

Nepakito net įrenginio dydis - jo išmatavimai tebėra 42,50 x 40,20 x 50,50 cm, o spausdinimo erdvės dydis - 22,0 x 22,0 x 25,0 cm.

„U30 Pro“ vis dar yra vienas saugiausių 3D spausdintuvų savo kainos kategorijoje. Visi jo laidai yra paslėpti, jis pats turi apsaugą nuo perkaitimo ar įtampos šuolių.

Labai gerai ir tai, kad šis spausdintuvas gali dirbti be prijungto kompiuterio - jis turi atminties kortelės skaitytuvą. Turint omenyje, kad spausdinimas užtrunka kelias valandas (ar net dienas), gerai, kad kompiuteris lieka laisvas.

O kas jei per tas kelias valandas pasibaigs užpildas? O kas jei staiga nutrūks energijos tiekimas? Čia ir yra didžiausias „Alfawise U30 Pro“ privalumas - šis spausdintuvas leidžia tęsti pradėtą projektą. Daugelis tokios kainos spausdintuvų tokios galimybės nenumato. Tiesa, jei dar nespėjote atspausdinti bent 0,5 cm aukščio objekto dalies, tikriausiai geresnius rezultatus pasieksite spausdindami iš naujo.

Didžiausias „U30 Pro“ privalumas prieš paprastą U30 - 4,3 colių spalvotas lietimui jautrus ekranas. U30 galėjo pasigirti tik 2,8 colių ekranu. Tai reiškia, kad „U30 Pro“ valdyti yra kur pas patogiau. Bus lengviau pasirinkti spausdinimo greitį (rekomenduojamas - 30-70 mm/s), sluoksnio storį (0,1-0,4 mm), šildomo darbastalio temperatūrą (iki 100 laipsnių).

Taigi, „Alfawise U30 Pro“ yra šiek tiek geresnė, atnaujinta U30 versija, turinti daug dėmesio vertų savybių.

Jis yra saugus, paprastas naudoti ir kokybiškas - galimybė pratęsti nutrauktą spausdinimą, dirbti be prijungto kompiuterio, šildomas darbastalis ir  tas didelis 4,3 colių spalvotas ekranas yra dideli privalumai. Tiesa, šį įrenginį reikia surinkti patiems - jei neturite patirties, tai gali užtrukti. Tačiau šis 3D spausdintuvas labai patinka ir pirkėjams.

Trumpai: „Alfawise U30 Pro“ specifikacija

  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm. 
  • Šildomas darbastalis: iki 100 °C.
  • Spausdinimo greitis: maksimalus – 120 mm/s, rekomenduojamas - 30-70 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutės dydis: 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, medienos kompozitas.
  • Galvutės temperatūra: iki 250 °C.
  • Ekranas: 4,3 colių lietimui jautrus ekranas
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: perspėjimas dėl pasibaigusio užpildo, galimybė pratęsti pristabdytą darbą.
  • Valdymas: liečiamu ekranu 4,3 colių spalvotu ekranu arba prisijungus prie „Windows“ / „Linux“  ar MAC kompiuterio.
  • Išmatavimai ir svoris: 42,50 x 40,20 x 50,50 cm; 7,9 kg 

„Alfawise U30 Pro“ atsiliepimai

Gearbest.com portale pirkėjai „Alfawise U30 Pro“  įrenginiui vidutiniškai skyrė 4,75 žvaigždutes iš 5 galimų. Savo nuomonę jau pateikė 290 pirkėjų, štai ką savo atsiliepimuose minėjo keletas iš jų:

  • James: „Man labai patinka šis spausdintuvas: veikė jau po 30 minučių nuo ištraukimo iš dėžės - jį surinkti tikrai paprasta. Būčiau surinkęs ir dar greičiau, bet norėjau įsitikinti, kad viskas yra tikslu. Jį naudoju jau mėnesį, kol kas viskas gerai. Man patinka, kad jį taip paprasta naudoti. Labai lengva sulygiuoti darbastalį. Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, tai darbastalio danga. Plastikas prie jos per daug prilipdavo, jį buvo sunku nugrandyti, tad reikėtų naudoti apsauginį padą. Viskas, ką spausdinau, atrodo gerai. Aną dieną spausdinau 30 valandų - viskas veikė puikiai.“ 
  • Alexander: „Šią nuomonę rašau po dviejų mėnesių spausdintuvo naudojimo. Tai yra pirmasis mano 3D spausdintuvas, bet jis yra lengvai surenkamas ir paruošiamas spausdinimui. Aš naudojau PLA, EPLA ir ABS plastikus. Naudojau „Cura“ programą, o modelius į spausdintuvą perkėliau atminties kortele. Pirmąjį mėnesį neturėjau jokių problemų, tačiau vėliau prdėjau spausdinti ilgiau ir ekranas kartais visiškai pabaldavo, kartais spausdintuvas tiesiog išsijungdavo. Problema buvo perkaitimas - suveikdavo apsauga nuo perkaitimo. Sumontavau paprastą 12V ventiliatorių ir problema išsisprendė, dabar viskas veikia puikiai. Apskritai esu patenkintas šiuo įrenginiu.“
  • Mikemikeson: „Įdėjus šiek tiek darbo, tai yra puikus įrenginys už prieinamą kainą. Ar jis tinka pradedantiesiems? Na, man tai jau trečias 3D spausdintuvas, antras bandomas modelis. Reikia žinoti kelias gudrybes, todėl galbūt tai ir nėra pradentiesiems tinkamas prietaisas. Bet jei esi entuziastas su šiokiais tokiais techniniais įgūdžiais, nenusivilsi.“
  • MariuszM: „Tai yra puikus spausdintuvas. Greitai surenkamas, puikiai pagamintas. Aukštos kokybės detalės. Nustebau pamatęs, ką gaunu už tokią gerą kainą. Neatrodo kaip biudžetinis spausdintuvas, sprendžiant pagal kokybę. Pirkau savo malonumui, bet pasilikau darbui.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()