„Samsung“ pataisė sulankstomą telefoną „Galaxy Fold“ (Video)  ()

Prieš porą mėnesių žiniasklaidos atstovams išbandžius pirmuosius sulankstomus „Samsung Galaxy Fold“ telefonus išaiškėjo, kad jie iš esmės dar nėra parengti vartojimui: į lankstą patekusios šiukšlės labai greitai sugadina ekraną, o ant paties ekrano užklijuotas plastikinis paviršius – būtina ekrano dalis – atrodė tarsi apsauginė plėvelė, kurią nulupti žurnalistams labai norėjosi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl šių priežasčių „Samsung“ nusprendė sugrąžinti telefonus į dirbtuves ir juos patobulinti. O dabar leidinys „Bloomberg“, remdamasis neįvardintais šaltiniais, tvirtina, kad jau sukurta tokia „Galaxy Fold“ versija, kuri yra iš tiesų tinkama komercinei prekybai.

Dabar išorinė ekrano plėvelė dengia ne tik visą vaizdą rodantį paviršių, bet ir prisispaudžia rėmeliu, todėl vartotojai jos taip lengvai nulupti nebegalės – nei tyčia, nei netyčia. Atlikti ir lanksto patobulinimai – tikimasi, kad jie sumažins tikimybę, kad viduryje ekrano atsiras lenkimo raukšlė.

2000 JAV dolerių vertinamas įrenginys, kuriuo Lietuvos rinkoje bent jau artimiausiu metu oficialiai prekiauti neketinama ir jo kaina mūsų šalyje nėra žinoma, prekybos vietų lentynose jau turėjo stovėti visą mėnesį, tačiau po nesėkmingų balandžio mėnesį vykusių bandymų planuotas išleidimas buvo atšauktas, o naujoji išleidimo data nepaskelbta.

Net jeigu „Bloomberg“ šaltiniai sakė tiesą, o patobulintos detalės artimiausiu metu bus išsiųstos į Vietname esančias gamyklas, nesitikėkite, kad palankstyti išmaniuosius telefonus galėsite jau po savaitės – „Samsung“ oficialios šio įrenginio išleidimo datos vis dar neskelbia ir vargu, ar tą padarys artimiausiu metu.

Rugpjūčio 7 dieną bus oficialiai pristatytas naujasis įmonės flagmanas – „Galaxy Note 10“ telefonas, tačiau „Bloomberg“ šaltinių teigimu net ir tame renginyje „Galaxy Fold“ išleidimo data nebus paskelbta. Žinoma tik tiek, kad jį įsigyti bus galima dar iki metų pabaigos šventinio sezono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: