Pokeriui atėjo galas? Dirbtinis intelektas iškaršė kailį geriausiems pasaulio pokerio žaidėjams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

simuciukas8 2019-07-25 10:40
Kokia tikimybe ,kad jie neparduos sios technologijos pokerio internetiniu puslapiu vadybininkams? Manau tikimybe arteja i nuli .
Laurynas19 2019-07-25 11:36
O kam puslapių vadybininkams reikalingas toks DI? Juk su betkokia programavimo kalba pora eilučių kodo gali nuspręsti kokią kortą žaidėjas gaus ir kas laimės pokerio ranką. Ir jokie Auditai ar patikros to aptikti negali, nes tiesiog patikros metu naudoji kitą kodą, kurį pakeisti užtektų 30sec.
kukulis4 2019-07-25 16:38
As, aisku, ne specialistas, kas liecia pokerio saitus, bet kiek zinau, saito administratorius paprastai gauna savo procenta uz kiekviena zaidima, o zaidzia zmones pries zmones, o ne saito administratorius pries zmones. Aisku galima galvot apie visokias konspiracijas, taciau manau, kad fair play sitoj vietoj yra vienas is tu esminiu dalyku, kas vilioja mases i konkretu saita.
Laurynas19 2019-07-26 10:42
simuciukas8 pasiūlė idėją apie sukčiaujančius puslapiu vadybininkus. Aš aišku neteigiu, kad taip yra daroma tik sakau jog tam nereikia DI... bet šiaip ar taip.. kadangi su programavimu esu susipažinęs gana artimai bei žinau kaip lengvai būtų galima tai įgyvendinti ir žinant kokie godūs būna žmonės ir kokio įvairaus "scam" yra prikurta internete ir JAV prezidentas yra Donaldas Trumpas ir Anglijos premjeras yra Borisas Džonsonas ( ) tai manau egzistuoja didesnė nei 50procentų tikimybė jog puslapių admistratoriai turi netikrus acountus kurių pagalba yra sukčiaujama ir uždirbami papildomi pinigai
Nerkus 2019-07-26 11:33
Pokerio puslapius, gal ir kitus azartinių žaidimų puslapius, labai stipriai tikrina. Buvo toks fulltiltpoker kuris kažką prisižaidė su manipuliacijomis ir bankrutavo. Dar buvo skandalas su power useriais, kai tas power useris matydavo priešininko kortas, tik nežinau kokiame puslapyje tai buvo. Bet tokius sugauna patys žaidėjai, nes žaidėjai naudoja statistikos rinkimo programas ir pasimato, kad tas kitas žaidėjas laimi statistiškai per daug rankų ar pan. Aišku galima sukčiauti žemuose lygiuose, bo tenai daug žaidėjų kurie mažai ką supranta, bet ten sumos kelių dolerių lygio ir ten nieko per daug nelaimėsi. Yra internete visokių sąmokslo teorijų kad sukčiauja, bo 5 kartus iš eilės su AA prološiau prieš KK ir pan. Pačiam irgi kartais būna pikta kai praloši prieš kokią nors nesąmoningą kombinaciją, bet tiesiog kartais nepastebi, kad ir pats su nesąmone laimi pvz prieš AA. Aišku aš neteigiu, kad nėra sukčiavimų, bet tas sukčiavimas gali iškart privesti prie bankroto.
Laurynas19 2019-07-26 13:41
Kuo mažesnė bendruomenė žaidžianti konkrečiame puslapyje tuo didesnis šansas jog bus sukčiaujama. T.y kuo mažesnis pelnas tuo didesnė tikimybė. Jei reikėtų spėti, tai Pokerstars greičiausiai viena iš nedaugelio kompanijų kurios tikrai nesukčiauja, bet ten susirinkę profesionalūs žaidėjai bei visokie 'geekai' su savo kurtom DI ir įvairiom programom, taigi paprastam varotojui neapsimoko net pradėti žaisti su ten.. geriau eiti į kazino turnyrą ar pan.
vanduo4 2019-07-26 16:06
Na sukčiauja, nesukčiauja, bet ar kasnors atkreipėte dėmesį į tai, kokiu principu veikia tas DI? Pasirodo nereikia kurti ilgalaikių sistemų ar strategijų, nes situacija pastoviai kitanti, tad ir planavimas reikalauja didžiulių resursų. Tad DI nuėjo paprasčiausiu keliu - ji kiekvieną situaciją analizuoja individualiai ir bando išspausti didžiausią naudą. - Tiesiog paprastai genialu, tereikia žinoti žaidimo taisykles ir turėti patirties, visa kita priklauso nuo aplinkybių.