„Tele2“ jau įjungė savo pirmąją 5G bazinę stotį  (8)

Mobiliojo ryšio operatorė „Tele2“ įjungė pirmąją 5G bazinę stotį Rygoje, naujienų agentūrai BNS pranešė bendrovės atstovas spaudai Oskars Firmanis ir pridūrė, kad pradžioje bazinė stotis užtikrins 5G ryšį „Mūkusala“ verslo centro teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O.Firmanis pareiškė, kad „Tele2“ klientai, turintys įrenginius su 5G technologija, galės pradėti naudotis 5G internetu jau artimiausiomis dienomis.

Iš pradžių „Mūkusala“ verslo centro zonoje interneto greitis sieks vieną gigabaitą per sekundę.

Naujai įdiegta 5G bazinė stotis yra visiškai integruota į „Tele2“ pagrindinį tinklą, kuris reikalingas 5G funkcionalumui. Jei viskas vyks, kaip suplanuota, „Tele2“ iki šių metų pabaigos įdiegs dar kelias 5G bazines stotis Latvijoje.

Kaip buvo pranešama, „Tele2“ 2018 metais pasiekė 131,432 mln. eurų apyvartą, kuri buvo 4,6 proc. didesnė, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, o bendrovės pelnas padidėjo 6,6 proc. ir pasiekė 30,904 mln. eurų.

„Tele2“, užregistruotos 1995 metais, akcinio kapitalo vertė siekia 3,486 mln. eurų. Vienintelė bendrovės savininkė yra Švedijos įmonė „Tele2 Sverige Aktiebolag“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: