Paskelbė naują „Samsung Galaxy Fold“ išleidimo datą  ()

Bendrovei „Samsung“ prireikė net trijų mėnesių, kad viešai praneštų naują „Samsung Galaxy Fold“ išleidimo datą. Pirmąjį 2000 JAV dolerių vertės telefono išleidimą teko atšaukti po to, kai jis pradėjo gesti apžvalgininkų rankose, rašo engadget.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistai nurodė, kad per ekrano linkį į įrenginį gali patekti dulkės ir kitos smulkios dalelės, galinčios sugadinti ekraną iš vidaus, o iš išorės jį dengė probleminė plėvelė, kurią nuplėšti ir taip sugadinti telefoną labai niežti nagai.

Panašiai savo sulankstomo telefono „Mate X“ išleidimą nukėlė ir „Huawei“.

„Samsung“ išleido oficialų pranešimą, kuriame paskelbė, kad „Galaxy Fold“ „tam tikrose rinkose“ pasirodys šį rugsėjį. Pranešime spaudai taip pat buvo išvardinti keli techniniai pakeitimai, padaryti šiuose novatoriškuose įrenginiuose.

Atnaujintoje telefono versijoje apsauginė ekrano plėvelė – būtina ekrano dalis – padidinta tiek, kad jos kraštai yra paslėpti po išoriniu rėmeliu, tad žmonėms nebekils noro ją lupinėti. Be to, patobulinti lanksto viršutinis ir apatinis dangteliai, geriau apsaugosiantys nuo dulkių patekimo į įrenginio vidų. Po lanksčiu ekranu atsirado ir papildomų metalo sluoksnių, o taip pat sumažintas tarpelis tarp lanksto ir ekrano.

„Samsung“ netikslino, kas yra tos „tam tikros rinkos“, kuriose rugsėjį prasidės telefono prekyba – daugiau detalių ketinama pateikti vėliau. Tačiau tuo pačiu metu, kai buvo taisoma „Galaxy Fold“ konstrukcija, darbo gavo ir programuotojai, naudojimui šiame telefone optimizavę daugiau programėlių ir paslaugų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: