Greičio viršijimas nuo 1 iki 10 km/val. – kas už tai gresia kitose šalyse?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-08-06 18:46
Tu irgi neskaitei žiūriu. Aš atsakiau į AAA000 komentarą kuris kalbėjo jog geriau susietų baudas su žmonių veidais nei su transporto priemone. Bet kai ir praeitas asmuo, kažką perskaitė ir iš karto pradeda pasakoti jog taip nėra ar dar kažką. Iš viso neįtema ir po to vaizduoja ale kažką žino daugiau, nes gi aš neteisus. Juk taip nėra ką pasakiau. Tai aš ir nesakiau, kad yra...
Berserkas 2019-08-06 18:49
Jums su tekstu suvokimu blogai. Pasakykite kur sakiau jog greičio matuokliai seka žmones? Galbūt pats norite susikurti įsivaizduojamus priešus ir po to visiems parodyti, kaip jūs juos įveikiate. Aš kalbėjau jog jeigu matuokliai pažeidėjus susietų su jų veidais, o ne transporto priemone tuomet tai būtų pasikėsinimas į privatumą. Aš atsakiau į AAA000 komentarą. Kadangi jūs neskaitėte ilgesnio jo komentaro kaip matau, šnekate visai vėjus. Kažkokius čia iš niekur gaidelius susigalvojo. Įdomu kas taip sakė. Kad greičio matuokliai seka žmones. Mano nuomone greičio matuoklių reikia daugiau ir griežtesnių baudų.
Berserkas 2019-08-06 18:53
Patys kaip matau susikuriate įsivaizduojamus blogiukus. Pasakojote ir taip sveikam žmogui suprantamus dalykus. Ne žinok, greičio matuokliai žiūrės į daugiabučių langus.