„Garmin“ siūlo „Fenix 6“ serijos laikrodį, turintį unikalų būdą jį įkrauti saulės energija  ()

„Fenix 6“ serija yra pirmaujanti GPS multisporto išmaniųjų laikrodžių linijos nauja karta. „Fenix 6“ kolekcijai būdinga laikrodžio akumuliatoriaus įkrovimas saulės energija, kuris užtikrina, kad akumuliatorius tarnautų ilgiau, galimybė geriau planuoti bėgimą, naudojantis nauja PacePro ™ technologija, ir didesni laikrodžių ekranai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes iš tiesų džiaugiamės, kad naujajame „Fenix 6X Pro Solar“ įrenginyje įdiegtas baterijos įkrovimas saulės energija. Vartotojai sulaukė visų funkcijų, kurių jie ir tikėjosi iš „Fenix“ linijos, t. y. ilgesnio akumuliatoriaus tarnavimo laiko ir didesnio laikrodžių ekrano“, - sakė Danas Bartelis, Garmin buitinės technikos pasaulinės prekybos viceprezidentas.

„Be visiškai naujos saulės įkrovimo technologijos, mes sukūrėme „Fenix 6“, kad klientai dar kartą įsitikintų naujovėmis kiekviename naujausiame modelyje - pažangesnėmis technologinėmis galimybėmis ir dizaino elementais, kad šis modelis taptų nepakeičiamu sportininkams bei patiktų įvairių nuotykių ieškotojams.“

Fenix 6X Pro Solar

Pirmasis „Garmin“ GPS laikrodis, kurį galima įkrauti saulės energija. „Fenix 6X Pro“ saulės laikrodžio dizainas - „Power GlassTM“ su skaidriu saulės kroviklio sklaidikliu, kuris naudoja saulės energiją tam, kad prailgintų baterijos veikimą. Unikali saulės energijos įkrovimo technologija leiks vartotojams dirbti kuo ilgiau. Vartotojai gali greitai patikrinti, ar daug akumuliatorius pasikrovė iš gaunamos saulės energijos. „Fenix 6X Pro Solar“ akumuliatorius išmaniojo laikrodžio režime veikia 21 dieną, o dar 3 dienas, jei naudojamasi saulės energijos krovimo funkcija1.

Fenix 6 serija - Pro & Sapphire

GPS multisporto laikrodžiai „Fenix 6“ ir „Fenix 6X“ yra patvarūs, subtilaus dizaino ir sukurti, kad būtų tiesiog gražesni. Ypač daug dėmesio skirta tam, kad laikrodis patogiau liestųsi prie riešo, o ekranas padidintas atitinkamai iki 1,3 colio ir 1,4 colio, tai yra 17% ir 36% didesnis nei ankstesniuose „Fenix“ modeliuose. „Fenix 6S“ liko su 1,2 colio ekranu ir tinka mažesniems riešams.

Be didesnių ekranų, „Garmin“ pristatė naujus „QuickFitTM“ nailono dirželius ir spalvas silikoniniams dirželiams. „Sapphire“ linija - labai atspari - naudojamas įbrėžimams atsparus safyro stiklas ir kitos aukščiausios kokybės medžiagos.

„Fenix 6“ serijoje yra nauja „PacePro“ funkcija, padedanti bėgiojant sekti savo tempo strategiją su atitinkamai fizinei parengčiai pritaikytu vadovavimu. Bėgikai gali sudaryti paruoštus treniruočių planus tiesiogiai laikrodyje arba iš anksto, naudodamiesi „Garmin ConnectTM “ arba „Garmin Connect Mobile“. Bėgdami trasoje, vartotojai laikrodžio ekrane galės pamatyti planuojamą intervalo tempą, faktinį intervalo tempą, atstumą iki kito intervalo ir tai, kiek laiko jie tikslą lenkia arba atsilieka.

Į „Fenix“ seriją yra įrašyti „TopoActive“ Europos žemėlapiai nuotykiams lauke, daugiau nei 2000 slidinėjimo kurortų visame pasaulyje ir 41 000 golfo aikštynų žemėlapiai. Įrenginyje yra iki 2000 dainų saugykla, leidžianti telefonų vartotojams pagal poreikį sinchronizuoti keleto populiariausių muzikos paslaugų grojaraščius.2

Naujoji tinkinama energijos tvarkyklė leidžia vartotojui pamatyti ir valdyti, kaip skirtingi nustatymai ir jutikliai veikia akumuliatoriaus veikimo laiką. Prieš ilgas distancijas bus galima įsitikinti, ar su konkrečia akumuliatoriaus įkrova bus galima įveikti suplanuotą atstumą. Vartotojai gali tinkinti akumuliatoriaus taupymo režimus, atjungdami tam tikras funkcijas, kad prailgintų akumuliatoriaus veikimo laiką, pavyzdžiui, skrydžio metu. Tarp tikslo siekiančių sportininkų, „Fenix 6“ serijoje yra populiari „ClimbPro“ funkcija, leidžianti takų bėgikams ir dviratininkams, mėgstantiems treniruotis kalnuotose vietovėse, geriau suprasti aplinką ir savo siekius.

„Fenix 6“ serijos laikrodžiai aprūpinti lengvai prieinamomis funkcijomis, įskaitant įmontuotus veiklos profilius, VO2 max skaičiavimus ir treniruotės būseną, su šilumos ir aukščio parametrais. Visuose modeliuose yra patobulinta funkcija - nuo riešo stebimas širdies ritmas3, visos dienos stresas, povandeninis pulsas plaukiant ir Pulse Ox4 prisotinimas deguonimi, kad būtų pagerintas miego stebėjimas ir aukščio aklimatizacija. Be to, naujoviška „Body BatteryTM“ energijos stebėjimo funkcija vartotojams suteikia galimybę pamatyti kūno energijos lygį tam tikru momentu, o tai gali padėti planuojant treniruotes, poilsį ir miegą.

Patogu palaikyti ryšį su „Fenix 6“ serija, leidžiančia vartotojams priimti įspėjimus apie gaunamus skambučius, pranešimus, el. laiškus ir t. t., sinchronizuoti išmaniuosius pranešimus5. Visuose modeliuose taip pat yra „Garmin PayTM“, bekontakčio mokėjimo sprendimas6, todėl vartotojams nereikia jaudintis dėl grynųjų ar kortelių, kurias dabar galima naudoti pagrindinėse mokėjimo sistemose visame pasaulyje.

Siūloma „Fenix 6“ serijos mažmeninė kaina – nuo 599,99 euro.

„Fenix 6“ serija yra naujausias augančio „Garmin“ segmento sprendimas, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas technologijų ir inovacijų plėtojimui, siekiant pagerinti lankytojų patirtį gamtoje. Žygiai, medžioklė, bėgimas takais, kalnų dviračių sportas, golfas, nardymas arba naudojimasis palydoviniu ryšiu - „Garmin“ lauko prietaisai yra svarbūs bet kokio lygio gamtos entuziastams.

„Garmin“ yra naujų GPS navigacijos ir belaidžių įrenginių bei programų, skirtų aktyvaus gyvenimo būdo entuziastams, kūrimo lyderė. „Garmin“ gamina prietaisus automobilių, aviacijos, kūno rengybos, jūros ir aktyvaus poilsio gamtoje segmentuose. Jei norite sužinoti daugiau, apsilankykite „Garmin“ virtualiame spaudos kambaryje garmin.com/newsroom arba stebėkite mus Instagram.com/garmin, Facebook.com/garmin, Twitter.com/garminnews ir Youtube.com/garmin.


1 Nešiojant visą dieną, praleidžiant 3 valandas per dieną lauke 50 000 liuksų šviesoje.

2 Reikalingas premium lygmens trečiosios šalies muzikos paslaugų tiekėjų abonementas.

3 Aktyvumo stebėjimo tikslumas

4 Tai ne medicininis prietaisas ir nėra skirtas naudoti medicininės būklės diagnostikai arba stebėsenai; žiūr. Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox siūloma ne visose šalyse.

5 Susijungus su suderinamu išmaniuoju telefonu; žiūr. Garmin.com/ble

6 Palaikomos šalys, mokėjimo tinklai ir išdavusiojo banko informacija nurodyta svetainėje Garmin.com/GarminPay/banks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()