Stebinantys tyrimų rezultatai: 30 proc. Baltijos šalių vartotojų vis dar naudoja visiškai nusenusią operacinę sistemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2019-09-03 12:44
Kasperski ble. O gal jiem pochuj saugumas ir virš jo yra patikimumas, įsijungi seną kompą ant kurio darai tuospačius darbus kaip ir tam kompui buvus najam ir nesuki galvos. Veikė dešimt metų veiks ir dar dešimt. O ir ble tas saugmas. Išsisaugai brėžinius fleškėj kartą į porą mėnesių ir visa kitą pochuj, galima būtu ir kokioj atviroj platformoj kaip grab cad padėt, jie tik jie nelaikytu kaip teršimo, nes chuj ten kas supras kas ten pridaryta. Ble kam ten įdomu tie konvejeriai ir kitokia chuinia. Ir manau tokių kaip mano pavyzdžių yra dachują. Paslaptis yra tokio siauro masto, kad reiktu pirštu rodyt tam kam to tikrai reikia ir dar įtikint, kad gerai mato. O dar sena os darosi kaip ir nišinė niekam nebeįdomi.
HardAxe 2019-09-03 14:22
o kam tie CAD`iniai breziniai su tokiu mastymu? Kam kazka naujo projektuot? Gi imi sena brezini ir darai pagal ji. Taigi fabrikai moka gamint seno tipo langus, uzteks matmenis parasyt. Idesit elementarias medines duris ir t.t. Kaip amziu amziais. Tai kas, kad vagis seno tipo spyna atrakins su grafke per minute. Tai kas, kad langai kiauri ir galima siltesniu gaut. Gi zmones gyvendavo ir vargo nemate...
HardAxe 2019-09-03 14:27
Jei rimciau, tai programuotojai, kaip ir visi kiti - pridaro nesamoniu. Cia pavizdys su spynom. Senas kompas == tokia spyna. Kalba angliskai, bet uztenka paziureti. https://www.youtube.com/watch?v=dLXA5OAFZx0?t=55
HardAxe 2019-09-03 14:29
dar vienas tikrai neblgoas gamintojas su kruva sudinu modeliu: https://www.youtube.com/watch?v=s5jzHw3lXCQ
Gediminas Jurgaitis 2019-09-03 16:37
O svarbiausia kuo daugiau keiktis kaip kokiam debilui, treninguotam marozui, va tada busi super "achujienas"
vanduo4 2019-09-03 16:51
O kaip dėl naujų OS atnaujinimų, kurie gali padaryti sistemą nestabilią ar net dingti duomenys. Gal kas turi minčių kodėl visi žaidimai užlūžta tik pradėjus žaisti?
HardAxe 2019-09-03 17:01
bandyk nurodyt, kad naudotų integuotą VGA, windowsuose būna galima pasirinkti kuri programą kurią naudos. Kame problemos? Koks nors backwards compatability nesilaikmas ir tiek. Atsimenu kazkuris zaidimas pyko, kad pas mane tik 2GB ramo, o jam matai reikia bent 16MB juk (16>2)! Ir neleido spausti next... Gal yra GOG versija tavo žaidimui?
Shinigami 2019-09-03 17:13
Ką reiškia saugumas? Ar tavo kompiuteris bus saugus su antivirusinę ir naujausiais atnaujinimais jei: 1) Windows laužti; MS Office laužtas; photoshopas laužtas (nors net nežinai kam jį instaliavai, nes nenaudoji); dar kalnas kitu laužtu programų. 2) Lankaisi neaiškaus turinio svetainėse. 3) Siuntiesi failus iš P2P tinklų, bet nežinai ar tu failų pirminis skleidėjas nepagardino kokiais virusiukais. Aš naudoju standartinę win10 antivirusinę ir nematau problemų, nes visos programos legalios (nemokamos). Nesilankau neaiškiose svetainėse (nes nesisiunčiu piratinio turinio). Nenaudoju P2P dėl tos pačios priežasties. Ir nėra jokių virusu, todėl sėkmingai galėčiau naudoti ir XP, jei kompas butu senas. Kiti senus kompus naudoja kaip koki serverį namuose, todėl nėra prasmės keisti kompiuterio į naujesni ir tuo labiau perinstaliuoti į nauja OS. Kiti naudoja XP nes ant jo veikia sena programa, kuri nėra perdaryta veikimui ant naujesnių OS. Tad nėra kito pasirinkimo kaip naudoti XP. Tokie PC nėra aktyviai naudojami, todėl jie nebijo virusų.
AAA000 2019-09-03 18:30
siaip senos nebeatnaujinamos OS nebijo virusu, nes tiesiog neturi funkciju, kurias tie virusai isnaudoja arba buna atvejis, kai sena OS ir uzsikretus virusu - elementariai virusas nesugeba veikt, kaip numatyta. pastringa pats virusas.
sigun 2019-09-03 20:57
Ir iš kur tokios "žinios"? Viena bobutė sakė? Šiandieniniai virusai puikiausiai veikia WinXP. Dalis virusų gal būt neveiktų Win9x, dauguma neveiktų win3.11. Tik man įdomu kiek žmonių sugebėtų tokiais naudotis kasdieniniame gyvenime. Nekalbu apie virtualkės pasileidimą kokiam nors senam žaidimui, bet kasdienai - internetas, ofiso programos. Dėl win7 - dauguma juos naudoja kaip tik dėl retesnių atnaujinimų. Pvz. po paskutinio win10 atnaujinimo vėl dingo VPN tun plokštė, o kad būtų smagiau win dar ir pamiršo, kad vos prieš kelias savaites jau aktyvavosi įmonės tinkle. Man ne problema, o vat daugumai nedidelių firmelių tai būtų papildomos išlaidos kompus prižiūrinčios firmos kvietimui, kad vėl per naują sudėtų vpn, jau nekalbant apie prarastą iš namų dirbančio darbuotojo darbo dieną. Dėl Win8 mažo naudojimo vėlgi labai paprastas paaiškinamas - su interfeisu MS labai stipriai prašovė pro šalį. Tad statistikoje nieko labai keisto.
HardAxe 2019-09-03 23:04
man labai patiko bajeris, kai kažkoks per floppikus plisti sukurtas virusas sugebėjo atsigauti ir neblogai pasidauginti per usb raktus... O dar sakot jie neplinta
AAA000 2019-09-03 23:39
sitie tai buvo geri standartizuota autopaleidima isnaudodavo.