„Hyundai“ irgi pristatė savo elektrinį paspirtuką - kuo jis geresnis už kitus? Kodėl automobilių gamintojai juos kuria?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2019-09-04 17:05
Atsakymas labai paprastas: nemoka sukurti elektros varomos mašinos, tai kurią beleką, kas googles paieškoi padėtų rasti jų mašiną, kai ieškai elektrinės transporto priemonės.
AAA000 2019-09-04 22:07
siaip elektriniai paspirtukai puiki ideja. pastebejau kad jais vaziuoja net tie kur dviraciu nesugeba. visokios lepios mamytes, nutukeliai, klibantys pensionai ir pan. kuriems judejimo issukis net koks nors 50-100 metru kalniukas. o cia uzveza kazkoks is paziuros nedidelis sudukas su rateliais
1hitkillhack 2019-09-04 23:01
Aha, ir dalis šių sutvėrimų išlenda į gatvę ir malasi po automobilių ratais. Labai puiki ideja, kai velkasi gatve 20 km/h greičiu ir stabdo eismą... Jau nekalbu apie avarines situacijas, kurios kyla dėl elementarių kelių eismų taisyklių nežinojimo...
AAA000 2019-09-05 05:30
cia tiesiog tu dinozauras, kur nevertini laisves laisviems zmonems kazkokios taisykles nera butinas dalykas gyvenime, kad jie galetu laisvai judet. kad tu jas priimi kaip butinybe - terodo kad tau idiegta vergo mentalitetas. ir tiek. miestai beja skirti gyvent, o ne trintis juose automobiliu. tokie kaip tu irgi to kazkodel nesuvokia savaime. kad miesta reiketu arba apvaziuot, arba ivaziavus kuo greiciau prisiparkuot. ir netrukdyt miesto gyvenimo. o ne verst visus be isimties kazkokiu taisykliu mokintis, kad tu galetum vazinetis auto mieste vat paspirtukai sita idiegta vergu mentaliteta - aklai paklust neklausinejant - gal biski pristabdys jie tokie kompaktiski - kad net biurokratinis registracijos numeris netelpa tikrai puikus isradimas.
Pumper 2019-09-05 08:20
lol, elektrinė Kona yra laikoma viena geriausių EV šiuo metu esančių prekyboj.
Paramotoras 2019-09-05 10:10
Siaip nau hyundajus turi bent jau pora elektriniu masiniuku o ir gan vykusiu modeliu uz gan maza kaina
kestutisz 2019-09-06 10:21
"Bet ar svarstytumėte galimybę palikti automobilį toliau ir elektriniu paspirtuku ar riedlente įveikti paskutinį kelionės kilometrą?" Ne tik svarstau, bet ir vis bandau. Prastai vienok, ypač su riedlente ir takų "planavimu". Taip, pvz Vln jau atsirado neprastų takų, jau nebe tos idiotiškų plytelių meninės instaliacijos, bet jie veda iš niekur į niekur. Kur nors vienas padorus takas, iš kurio nors pakraščio vedantis iki paties miesto? Taip, galima patogiai nuvažiuot tarkim iš Pašilaičių į Karoliniškes, nuo Žaliojo tiklto iki Vingiaparkio.Bet tarkim rimtai į darbą mieste - NE. A, ir atrodo prie ko čia riedlentė - su tokiais ratukais kaip projekte (gerokai mažesni už tradicinius dabar matomus gatvėse) bus tikrai nemalonu važiuot plytelėm... (paslėpti amortizatoriai? nemanau)