Garmin pristato naujos kartos išmanųjį laikrodį  ()

Garmin ® International, Inc., Garmin Ltd. skyrius (NASDAQ: GRMN) pristatė naujos kartos hibridinių išmaniųjų laikrodžių seriją. Sukurti, galvojant apie stilių - nauji vivomove 3 / 3S, vivomove Style ir vivomove Luxe laikrodžiai atrodo kaip tradiciniai laikrodžiai su tikromis rodyklėmis ir elegantiškomis ciferblatų detalėmis. Vienu rankos judesiu laikrodžiai dinamiškai atskleidžia paslėptą išmanųjį ekraną, kuriame galima sekti sveikatos ir kūno rengybos duomenis, taip pat išmaniuosius pranešimus apie tekstinius pranešimus, atnaujinimus socialiniuose tinkluose, kalendoriaus priminimus ir dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vivomove laikrodžiai yra skirti tiems, kurie nori išmaniųjų laikrodžių teikiamo sujungiamumo ir sveikatos duomenų stebėjimo savybių ir šiuolaikiškos išvaizda, labiau tinkančia verslo aplinkai“, - sako Susana Lyman, Garmin pasaulinės vartotojų rinkodaros viceprezidentė. „Plati apyrankių ir metalinės apdailos pasiūla paverčia tai stilingu aksesuaru, leidžiančiu sekti tekstinius pranešimus, energijos ir streso lygį, miegą ir taip toliau.“

Vivomove serija papildo ankstesnį vivomove HR asortimentą, pridėdama naujų, geresnės savijautos funkcijų, tokių kaip pulso matuoklis ox1 ir Body BatteryTM energijos matuoklis, GPS ryšys ir Garmin PayTM (tik tam tikruose modeliuose). Vívomove akumuliatorius išmaniojo laikrodžio režimu veikia iki 5 dienų, o laikrodžio režime tiksi dar savaitę.

Dizainas ir medžiagos

Aukščiausios klasės vívomove Luxe turi 42 mm nerūdijančio plieno rėmelį ir nerūdijančio plieno korpusą, kuriuos galima papildyti itališkos odos dirželiu ar Milano stiliaus metaline apyranke. Jis turi paslėptą dvigubą AMOLED jutiklinį ekraną su judančiomis rodyklėmis, sinchronizuotas su išmaniojo laikrodžio grafika. Išgaubtas safyro stikliukas ir elegantiškos ciferblato detalės vivomove Luxe paverčia išties klasikiniu ir elegantišku.

Laikrodį vívomove Style galima papildyti austais nailono ar silikono dirželiais, jis turi 42 mm aliuminio rėmelį bei aliuminio korpusą su įvairiomis patrauklaus metalinio dekoro galimybėmis. Jis turi išgaubtą Corning® Gorilla® stikliuką ir tokį patį interaktyvų, dvigubą AMOLED ekraną, kaip ir vivomove Luxe.

Dviejų korpuso dydžių (44 mm ir 39 mm) vívomove 3 / 3S su nerūdijančio plieno rėmeliu, įvairių spalvų silikoniniais dirželiais ir paslėptu jutikliniu ekranu yra puikus aksesuaras.

Pagrindinės funkcijos

  • Pranešimai: Gaukite išmaniuosius pranešimus2 apie gaunamus skambučius, tekstinius pranešimus, atnaujinimus socialiniuose tinkluose, kalendoriaus priminimus ir dar daugiau.
  • Patobulinta sveikatos priežiūra: Į išsamų sveikatos stebėjimo visą parą funkcijų rinkinį4 įeina patobulintas pulso matuoklis pulse ox, Body Battery™ energijos matuoklis, pranešimai apie neįprastą širdies ritmą, menstruacinio ciklo stebėsena, streso stebėsena su priminimais pailsėti, nauja vandens vartojimo stebėsena ir kitos funkcijos.
  • GPS ryšys: Laikrodį galima prijungti prie išmaniojo telefono GPS, kad tikslumas būtų didesnis, kai matuojama lauko veikla2.
  • Garmin Pay: Bekontakčio mokėjimo sprendimas3 vartotojams leidžia grynuosius pinigus ir korteles palikti namuose (tik vivomove Style ir Luxe).
  • Kūno rengybos funkcijos: žingsniamatis, užliptų aukštų skaitiklis ir intensyvumo matuoklis, taip pat vaikščiojimo, bėgimo, širdies apkrovos, jogos, jėgos treniruočių ir kt. aktyvumo matuoklis.
  • Suderinamumas: Naudokitės vivomove su beveik bet kuriuo išmaniuoju telefonu (suderinamu su AndroidTM ir Apple® įrenginiais).

Vivomove serija yra naujausia augančio Garmin kūno rengybos segmento naujovė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas technologijoms, kuriomis siekiama pagerinti ir skatinti sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą. Garmin gaminiai padės pasiekti savo sveikatos ir kūno rengybos tikslus tiek bėgikams, tiek plaukikams, tiek įvairių sporto rūšių entuziastams, taip pat ir žmonėms, kurie tiesiog nori būti aktyvūs visą dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()