Patarimai, kaip išsirinkti skalbimo mašiną (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SkaitytojasX 2019-10-03 10:07
pasirinkimas paprastas-(jei nori komforto) jei turi džiovykle- imi bet ka, neturi jos/nėra vietos vien džiovyklei- tai imi kombinuota. vienu mygtuko paspaudimu 1h plauna +2h džiovina, jokių džiovinimu ant gyvatuku..lauke..žodžiu komfortas.
SILORAKAS 2019-10-03 11:42
Šiuolaikinės skalbyklės tą energijos efektyvumą pasiekia stipriai mažindamos vandens kiekį skalbyklėje (mažiau vandens - mažiau elektros jo pašildymui). Pagrindinio ciklo metu skalbiniai sudrėkinami ir skalbiama su minimaliu vandens lygiu (praktiškai and durelių stiklo vandens lygio nematote, vartosi šlapi skalbiniai). Kad pasiekti ta patį skalbimo efektyvumą su mažiau vandens - ilginamos programos. Atkreipkite dėmesį į standartinę medvilnės programą - naujose skalbyklėse ji būna dažnai 4 valandos ir daugiau. Youtubeje yra video kaip neapsikentę suprastėjusio skalbimo efektyvumo žmonės savarankiškai perreguliuoja vandens lygio daviklį skalbyklėje (vandens ir elektros sąnaudos išauga - tačiau pasiekiamas geresnis skalbimo rezultatas). Kitas variantas pirkti skalbyklę su papildomu vandens recirkuliavimu (siurbliukas skalbyklėje nuolatos pila vandenį iš skalbyklės bako į būgną ant skalbinių). Tai dar vienas papildomas mazgas (ir potencialus gedimo taškas) - bet kažkiek pagerina skalbimo kokybę tose A+++ skalbyklėse.
Arunas1948 2019-10-03 12:26
Zinokit viena dalyka, pasibaige garantinis prasides remontas, remontuoti neapsimoka pirkit nauja, taip pataria pazystami meistrai.
Benediktas 2019-10-03 18:59
Spektrometras ir foto elementas - dedant skalbinius atpažįsta, kokios audinių medžiagos, spalvos ir užterštumo lygis. Automatiškai parenka optimalią programą, bei reikiamą skalbimo miltelių tipą. Perspėja, jei įmetami nesuderinami skalbiniai, audinių kokybei išsaugoti.