„Mano Samsung Galaxy Fold atlaikė vos vieną dieną“ – apžvalgininkas teigia, kad 1800‎€ kainuojantis ir vėl pradėtas pardavinėti telefonas lūžta kone iškart (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-09-29 13:49
O ką aš jums sakiau, apie samsungo sulenkiamą "revoliuciją"? O jūs man atsakėt nuorodom kur deklaruojama, kad atlaiko po 200000 lenkimų ir išvadinot mane revoliucijų stabdytoju perkeltine prasme Jokių šancų, fiziškai tai neįmanoma su dabartinėm technologijom, kol ekrane laidininkai nebus nano vamzdeliai ir švies nano o?led, o visas ekrano pagrindas turi būti silikoninis, tik tada galbūt yra šancų, kad atlaikys tiek lankstymų.
kionig 2019-09-29 21:00
Nesvarbu, kad kažkas stabdo, bet iš esmės, tai kažkas tikrai naujo rinkoje, nei kad eilinis telefonas su 6+ colio įstrižaine, 2 ar 3 kameromis bei pirštų atspaudo skaitytuvu. Be abejo, tai didžiulė rizika, bet vis tiek Samsung, kad bando kažką naujo. Inžinerine prasme, tai begalės patentų ir vertų dėmesio technologijų.
Benediktas 2019-09-29 21:02
Esi technologiju revoliuciju stabdytojas. Tau gaila, kad gamina, tobulina ir pardavineja neisbaigtas technologijas?
bahuriux 2019-09-29 21:44
Žinoma man negaila, tik blaiviai įvertinau technologines galimybes. Ir šiaip čia labiau dėl būsimų patentų karų, o ne dėl revoliucijų samsungas švaisto milžiniškas lėšas ir rizikuoja reputacija. Pamenat samsungo revoliucines sprogstančias baterijas ; ) Šiaip pas mane namie nemažiai samsung produkcijos, tai nesu heiteris.
HardAxe 2019-09-30 09:23
na jie gal geriau supranta ir vertina savo galimybes nei mes Aš paskutiniu metu nepakenčiu samsungo produkcijos, nors neseniai seną samsungą pakeičiau naujasniu. Sakyčiau padaro labai gerą telefoną, įdedą per mažą bateriją (aš tikrai nepykčiau dėl storesnio korpuso) ir viską pribaigia savo softu Bet visvien buvo geriausias pasirinkimas iš to, ką įmonė siūlė.
AAA000 2019-09-30 10:25
jie turi dafiga inovaciju. bet kazkaip isbaigtu samsung produktu mazoka man net saldytuvas samsung papuole kazkoks probleminis paskutiniu metu irgi vengiu samsung produkcijos
Paprastas_zmogus 2019-09-30 10:29
Tobulinti technologijas yra gerai, bet pardavinėti jas neišbaigtas yra tiesiog šlykšti nepagarba vartototojams.
Sigitas.lk 2019-09-30 11:50
Skiriasi tuo kad tai sujungia du skirtingus prietaisus viename. Tai greiciausiai yra ateitis, kaip ir VR. Nieko baisaus kad genda, niekas nuo to nenukencia. Per klaidas gimsta tobulumas. O be to, juk ne kaip apple, duoda daugiau nei 1 metu garantija Zodziu tieisog kai tai bus patikima technologija, bus puikus patogumas, nes neteko matyt zmogaus kas dien besinesiojancio ir telefona ir plansete. Neesu as samsung fanas, bet sakyciau jei bent turi savigarbos, atsaukt, pataisyt, kompensuot, skirtingai nuo apple, kurie vietoj konkreciu veiksmu, pasako kad jus blogai laikot telefona ar dar ka nors panasaus akiplesiskai neigia Va cia tai tikras spjuvis vartotojui i veida
Paprastas_zmogus 2019-09-30 12:22
Čia jau prasideda vaikiški kliedesiai apie nieką. Apple nuolat vykdo visokias programas produktų tvarkymui/pakeitimui/grąžinimui jei būna kažkoks brokas ar pan. Štai, net specialų puslapį turi, kur visos šiuo metu vykstančios programos parodytos: https://support.apple.com/exchange_repair Tai gal nereikia tų kvailų 7 metų senumo pavyzdžių, kurie irgi net ne visai tikslūs...
Monochamus 2019-09-30 12:52
Sujungimas sujungimui nelygu. Galiu kad ir dabar apvynioti lipnia juostele savo išmanų su planšetę ir irgi turėti du sujungtus prietaisus 1. Abejoju ar tas sulenktas galaxy fold yra patogesnis už paprastą smartfoną. Vis tiek turėtų būti storesnis, sunkesnis, klausimas kaip su visokiais dėkliukais ir pan. priedais. Manau vis tiek sudėjus visą naudojimosi laiką planšetės ir smartfono, tai 80-90% tenka išmaniajam telefonui, kuris kišenėje ar šalia. Ar tikrai apsimoka visada kartu su savim nešiotis ir "planšetės funkciją", kuri padaro telefoną storesnį? 2. Abejoju ar atlenktas galaxy fold yra patogesnis už paprastą planšetę. Visų pirmą ekrano istrižainė yra mažesnė nei daugumos planšečių. Planšetė apskritai yra toks keistas prietaisas. Nei tai kompiuteris, nei tai telefonas, turintį specifinį pritaikymą. Va manau į planšečių naudotojų dalį ir reikėtų žiūrėti, gal tiems, kas planšetę naudoja daug ir dažnai ir praverstų tokia "sulankstoma planšetė". Žinau, kad kai kas naudoja darbui, įrašydami specifines su darbu susijusias programas. Tik dažnai tada įmonė užperka urmu kelis šimtus planšečių darbuotojams, abejoju ar pirks samsungo foldus, kurių kaina viršija kokius 4-5 kartus paprastos planšetės... Pats planšetę naudoju pagrinde knygų skaitymui ir filmų žiūrėjimui. Tikrai nei kiek nežavi "2in1" samsung foldas, ypač kai kaina tokia, kad už tą pačią kainą išeis nusipirkti atskirai abu šiuos prietaisus ir atskirai pirkti prietaisai kiekvienas savo funkciją atliks daug geriau nei samsung fold...
Sigitas.lk 2019-09-30 13:52
Dar ir kaip skirtingi, pagrindiniu dalyku savo gabaritais ir portabilumu. Zinoma, siam storuliukui fold dar toli iki tobulumo, bet jei ziurint i Hawei X, ten jau visai padoru viskas. Jei lygint pagal funkcijas, tai galima ir fura su lengvaja sulyginti, nelogiska visiskai. Arba TV pas mane namie irgi gali viska ta pati ka telefonas atlikti, bet tai nereiskia kad jie ne tokie ir skirtingi. Nieko baisaus, nes tavo pinigai niekur nedingsta. Jei bus siaubingai blogai, bus grazinti. Nuostolio realiai kaip ir neturetu patirti. Tad siuo atveju trapiam irenginiui du metai garantija, yra super didelis pliusas. Metu garantija yra tas pats kas nieko. O dvieju metu jau yra mazdaug tiek kas kiek metu keiciamas telefonas. Laptopai yra siek tiek kitas reikalas, taip daznai nekeiciami. Kliedesiai butu jei to nebutu buve, bet buvo, akiplesiski spjuviai i vartotoju veida. Tokie dalykai pasitikejimo man asmeniskai nekelia, ir reiskia kad jei vel kas nors nutiks, tu gali but tiesiog paliktas ant ledo ir tvarkytis pats kaip nori. Sumokejus 1,5k uz telefona, sakyciau jau baisoka. Vis tik garantija tik 1 metai. O jei telefono laikymo pvz per senas, buvo naujesnis su lankstumu, taip pat sake kad viskas gerai ir naudotojai perstori arba neturetu nesiot galinej kisenej, bet po to sekanti modeli sutvirtino. Dar greiciausiai buvo kazkas ko dabar nepamenu.
Paprastas_zmogus 2019-09-30 13:59
Mano įdėta nuoroda byloja, kad vartotojai nėra paliekami ant ledo ir gamybiniai brokai yra tvarkomi Apple iniciatyva. Tavo vienintelis, iškreiptai papasakotas, įvykis prieš 7 metus yra labai silpnas argumentas prieš realius faktus. O kas liečia garantiją: koks man skirtumas, kad Apple teikia 1m. garantiją? Aš gyvenu Lietuvoje, kur, kaip ir visoje EU, pardavėjas įpareigojamas suteikti 2m. garantiją. O kalbant apie Apple garantinį, per N metų ir ne vieną prietaisą, jų garantiniu teko pasinaudoti tik vieną kartą. Ir tai net ne dėl to, kad kažkas būtų sugedę. Tai žinai, aš produkcija pasitikiu, nes man tarnauja ilgai ir nepriekaištingai.
DarkNRG 2019-09-30 21:37
Jo matem mes applo 'isbaigtas' technologijas.. Prisiminkim kaip ifonas prarasdavo rysi del prastai itaisytos antenos, arba apple zemelapius taip kad nereikia cia pasaku, kad tik Samsungas susimauna.
SaMaras 2019-09-30 21:46
Kažkaip paskutiniu metu nebeseku naujienų.. gal kas pasakys, ar yra rinkoje dar kažkas panašaus, kur berods asus buvo padaręs.. pakankamai galingas smartfonas, kurį gali įdėti į didesnį ekraną ir turėti planšetę, o jei dar mažai prijungi klaviatūrą ir turi laptopą.. nepamenu, kiekl išbaigtas variantas, bet privalumas, kad smartfonas yra smartfonas o ne plyta kišenėje, vienas įrenginys, tai viskas yra vietoje (nereikia ten jokių debesų). Minusas, kad jei ne kišenėje tai vistiek tie „priedai“ kažkur turi būti.. Jei jau svaigti apie sulankstomą ekraną, tai manau reikėtų kažko visiškai berėmio kur atlenkiant/ prijungiant susiglaustų du atskiri ekranai be jokių žymių, nes grynai sulankstomas ne šiuolaikinėm medžiagom..
Sigitas.lk 2019-10-01 09:41
Manau daug geresne interpretacija sulankstomo telefono nei samsung. Ekranas daug maziau lenkiamas, nesimato taip baisiai rauksles. Nereikia dvieju atskiru ekranu, kaip pas samsunga, del to daug plonesnis. Sulenkus neatrodo daug didesnis uz siuo metu iprastus telefonus. Zinoma patikimumas neaiskus.