Viską naikinanti patranka, milžiniškas pjūklas bei žnyplės - ir tai ne pokštas, vis dar galima įsigyti tikrą kovos mašiną „Eagle Prime“ (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-09-29 14:23
Parduoda, o vėliau skelbs bankrotą. Nepavyko pelningai iš to uždirbti. Neskaitant jog jis buvo paskolą pasiėmęs, nes trūko ant vėliau pinigų, o šiaip didžiąją dalį finansavo paprasti žmonės, remdami. Sunku iš to pelninga padaryti, nes labai brangiai išeina roboto transportavimas. O ir susidomėjimas kritęs. Mano manymu jog reikėjo konstruoti kiek mažesnį, lengvesnį, greitesnį. Taip pat labai daug tenka pinigų, kad prižiūrėti. Pastoviai tenka taisyti, tikrinti ir pnš. Aišku kai konstravo, apie tai nepagalvojo. Tikėjausi jog vėliau dar geriau kažko pamatysime. Na, nebent pradės naują projektą.
HardAxe 2019-09-30 16:54
Labai noreciau matyti daugiau tokio tipo realybes sou, su kasmet auganciais honorarais ir vis gerejanciom konstruktoriu komandom. Ypac mazesniam mastelyje. Bet sitoj svorio kategorijoj, su visa derama pagarba... Gatvese vyksta rimtesni musiai negu ringe: https://www.youtube.com/watch?v=hZTVYZEsyrY
eXpo 2019-10-01 10:27
Duokit man paprasta "forklifta" ir ta robota nukausiu per minute
HardAxe 2019-10-01 14:00
Tame ir esmė. Jei galvoti, kad jie padaryti iš automobilio, tai wow.... Bet jei palyginti su sunkiąja technika, tai skiriasi forma, šarvai ir lėtaeigiškumas.