Kinijos gamintojas papildė „OnePlus 7T“ telefonų seriją: pristatyti išmanieji telefonai „OnePlus 7T Pro“ ir „OnePlus 7T Pro McLaren“ (Video)  ()

Kompanija „OnePlus“ Didžiojoje Britanijoje vykusioje konferencijoje anonsavo dar du naujus išmaniuosius telefonus – „OnePlus 7T Pro“ ir „OnePlus 7T Pro McLaren“. Debiutantai papildė „OnePlus 7T“ telefonų seriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„OnePlus“ generalinis direktorius ir įkūrėjas sakė, kad nauji flagmanai atspindi nuolatines bendrovės pastangas užtikrinti kuo malonesnę vartotojo patirtį.

Naujasis „OnePlus 7T Pro“ sujungia aktualiausias inovacijas su jau naudojamomis funkcijomis, pavyzdžiui, aukšto vaizdo atnaujinimo dažnio ekranu (90 HZ fluid display) ir triguba kamera.

Vadovas taip pat pasigyrė partneryste su „McLaren“ prekės ženklu.

Abi naujienos skirtos aukščiausios kokybės ieškančiam pirkėjų segmentui. Pasak „OnePlus“ atstovų, Lietuva tokioms prekėms yra itin tinkama rinka.

„Pavasarį sėkmingai startavome su mūsų nauja ypač aukštos kokybės flagmanų serija. Lietuvos rinka vienareikšmiškai yra tokiems produktams tinkanti šalis, nes žmonės čia nori aukštos kokybės išmaniųjų telefonų ir išskirtinių jų funkcijų. Džiaugiamės ir didžiuojamės su naujuoju „OnePlus 7T Pro“  galėdami ir toliau siūlyti geriausias telefonų funkcijas ir dar kartą pakelti geros vartotojo patirties kartelę“, – sakė „OnePlus“ vadovas Suomijos ir Baltijos šalių rinkoms Tuomas Lampen.

Ekranas

„OnePlus“ pirmieji išmaniųjų telefonų rinkoje panaudojo 90 Hz atnaujinimo dažnio ekraną ir naujajame „OnePlus 7T Pro“ vartotojai ras minėtą technologiją. Jos dėka naudojantis telefonu visi vaizdai ekrane atrodo ryškesni, sklandesni ir spartesni. Be to, toks ekranas gerai tinka aukštos vaizdo kokybės žaidimams žaisti ir auštos raiškos serialams ar filmams žiūrėti.

„QHD+“ matrica gavo 3120×1440 skiriamąją gebą su 516 taškų viename kvadratiniame colyje. Ekrano kraštai nedaug išlenkti, o aplink esantys korpuso rėmeliai itin ploni.

Kamera

„OnePlus 7T Pro“ galoiniame skydelyje vartotojai ras trijų objektyvų kamerą. su– kompanijos vizitine kortele tapusia „Ultra Shot“ programinė įranga. Ji pritaikyta fiksuoti ryškius vaizdus, portretus ir tinkamai veikia net prie neryškaus apšvietimo.

Kamera turi ir „Macro Mode“ režimą, kuris leidžia aiškiai fiksuoti objektus iš labai arti – iki 2,5 cm atstumo. Tai vartotojams leidžia ryškiai fotografuoti smulkius objektus. Stabilesnio ir tolygesnio filmavimo galimybes suteikia telefone esanti hibridinė vaizdo stabilizavimo sistema, jungianti „OIS“ ir „EIS“ technologijas.

Sparta

Telefone įdiegta „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ platforma užtikrina 15 proc. greitesnį grafikos atvaizdavimą ir kitų operacijų apdorojimo spartą. Telefone naudojama „UFS 3.0“ tipo vidinė atmintis, kuri leidžia procesorių paversti dar efektyvesniu ir užtikrinti greitą ir sklandų vaizdą telefono ekrane.

„OnePlus 7T Pro“ išmaniajame integruota naujausia „OnePlus“ įkrovimo technologija „Warp Charge 30T“, kuri leidžia prietaisą įkrauti 23 proc. greičiau nei senesnė technologijos versija. Per 30 minučių telefonas įkraunamas iki 68 proc., o įkrovimo metu neįkaista, net jei tuo pačiu metu yra intensyviai naudojamas.

Telefone įdiegta „Android 10“ pagrindu sukurta programinė įranga „OxygenOS 10.0“. Pasak gamintojo, ši operacinė sistema dar labiau padidina įrenginio greitį ir sklandumą atliekant kasdienius veiksmus.

„OnePlus 7T Pro McLaren“

„Labai džiaugiamės galėdami vėl bendradarbiauti su „McLaren“ ir naudoti šį kultinį prekės ženklą kaip įkvėpimo šaltinį mūsų inžineriniam kūriniui, atspindinčiam abiejų prekės ženklų meistriškumo siekį ir mūsų norą vartotojams suteikti pačią geriausią naudojimosi išmaniaisiais telefonais patirtį“, – giriasi P. Lau.

Klasikinė šio automobilių prekės ženklo papajų oranžinė spalva išmaniajame telefone simbolizuoja „McLaren“ lenktyninį paveldą bei primena apie dabartinį prekės ženklo „Formulė 1“ automobilį. Specialiai sukurtas ir telefono dėkliukas, kuriame naudojama „McLaren“ gerbėjams pažįstama ir „Alcantara“ medžiaga, pasižyminti ilgaamžiškumu ir geru sukibimu.

„McLaren“ gerbėjai naujajame „OnePlus“ telefone atras specialiai jiems pritaikytų naujovių – animacijų, užsklandų, ekrano temų. Užrakinimo ekranui sukurtas laikrodis, paremtas „McLaren“ automobilių prietaisų skydelio principu. Gavus pranešimus, telefono ekrano kraštai nušvis papajų oranžine spalva, „McLaren“ patirtį papildys ir specialiai sukurtos ikonos.

Išmanusis telefonas siūlo 256 GB „UFS 3.0“ vidinės atminties ir 12GB LPDDR4X RAM ir „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ platformą. Gamintojas taip pat tikino patobulinęs programinę įrangą.

Naujosios telefonų serijos rekomenduojamos kainos Europoje yra tokios:

  • „OnePlus 7T“ (8GB RAM, 128 GB) – €599
  • „OnePlus 7T Pro“ (8 GB RAM, 256 GB) – €799
  • „OnePlus 7T Pro McLaren edition“ (12 GB RAM, 256 GB) – €859.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()