„Xiaomi“ pristatė naują nešiojamąjį kompiuterį su 10-osios kartos „Intel“ procesoriumi  ()

„Xiaomi“ be jokių išankstinių pranešimų pristatė atnaujintą savo 15 colių nešiojamojo kompiuterio versiją – „Mi Notebook Pro 15.6 Enhanced Edition“. Skiriamasis naujienos bruožas yra naujausios kartos „Intel“ procesorius ir dar geresnė matrica, palyginti su pirmtaku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi, „Mi Notebook Pro 15.6 Enhanced Edition“ sukurtas remiantis 10-osios kartos „Intel Core“ procesoriais – maksimali nešiojamojo kompiuterio versija gaus „Intel Core i7-10510U“, o pagrindinė – „Intel Core i5-10210U“.

Nešiojamojo kompiuterio ekranas, kaip jau minėjome, taip pat buvo atnaujintas ir dabar suteikia išplėstą spalvų gamą – 100% sRGB.

Kita įdomi naujojo „Mi Notebook Pro“ savybė yra firminė technologija, leidžianti akimirksniu keistis duomenimis su išmaniuoju telefonu. Kartu su „RedmiBook 14 Ryzen Edition“ šis nešiojamasis kompiuteris bus pirmasis, palaikantis šią „Xiaomi“ inovaciją. Beje, abiejų nešiojamųjų kompiuterių pardavimų pradžia numatyta tą pačią dieną – lapkričio 1-ąja.

Galingiausia „Mi Notebook Pro 15.6 Enhanced Edition“ versija su „Intel Core i7-10510U“ procesoriumi, 16 GB operatyviosios atminties ir 1 TB SSD kainuos 990 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(22)
(9)
(13)

Komentarai ()