„Samsung“ pristatė naujieną: „Samsung Galaxy A51“ ir „Samsung Galaxy A71“ – bus naujasis hitas su keturguba kamera ir „skyle“ ekrane  ()

„Samsung“ Vietname pristatė naują „Galaxy A“ seriją, kurios pirmuoju nariu tapo „Galaxy A51“. Naujiena žada būti vienas geriausiai parduodamų gamintojo išmaniųjų telefonų. Modelio dizainas atitinka gandus apie būsimus „Samsung“ flagmanus: „Infinity-O AMOLED“ ekranas su viduryje įtaisyta asmenukių kamera, stačiakampis „Quad“ fotoaparato blokas, kurį sudaro 48 megapikselių pagrindinis, 12 MP plačiakampis ir dar du 5 MP jutikliai – makro ir portretams. Korpusas pagamintas iš blizgaus plastiko. Minėta priekinė kamera turi 32 megapikselių skiriamąją gebą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy A51“ yra sukurtas remiantis aštuonių branduolių mikroschemų rinkiniu, kurio didžiausias dažnis siekia 2,3 GHz (ko gero, tai tas pats „Exynos 9610“, jau matytas „Galaxy A50s“), veikiantis kartu su 6 GB RAM ir 128 GB ROM.

Ekrane įtaisytas pirštų atspaudų skaitytuvas, o 4000 mAh baterija su 15 W greitu įkrovimu atsakinga už autonomiją. „Galaxy A51“ Vietname pasirodys gruodžio 27 d. (Išankstinis užsakymas nuo gruodžio 16 d.), už 7,990 tūkst. dongų (apie 311 €) kainą. Galimos spalvos: juoda, balta ir mėlyna.

Artimiausiu metu tikimės „Galaxy A51“ sulaukti Lietuvos rinkoje, tačiau kol kas apie tai nėra oficialios informacijos.

„Samsung Galaxy A71“ – serijos „Galaxy A“ atnaujinta versija su „Snapdragon“ procesoriumi

Dar viena „Galaxy A“ serijos naujiena tapo „Galaxy A71“, kuri išsiskiria naudojamu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu. Remdamiesi aprašymu (du 2,2 GHz dažnio ir šeši 1,8 GHz branduoliai) spėjame, kad turime „Snapdragon 730“, kuris veikia kartu su 6 arba 8 GB RAM ir 128 GB ROM.

Šiam išmaniajam telefonui taip pat būdingi pagrindiniai visos serijos dizaino elementai, įskaitant ekrano viršuje įtaisytą kamerą „skylėje“ ir stačiakampį „Quad“ fotoaparato bloką. Nuo taip pat šiandien debiutavusios „Galaxy A51“ versijos šis modelis skiriasi 6,7​​’’ AMOLED ekranu su ta pačia raiška ir kraštinių santykiu, 64 megapikselių pagrindinio fotoaparato jutikliu, 4500 mAh baterija su 25 W greitu įkrovimu. „Samsung Galaxy A71“ bus gaminamas keturių spalvų: juodos, baltos, mėlynos ir rožinės. Kol kas nėra duomenų apie kainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(23)
(6)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: